Επιμένουν Μπάμπαρης - Βύσσιας

Τι αναφέρει η νέα επιστολή που απέστειλαν στην ΠΑΕ Σπάρτη οι Μπάμπαρης - Βύσσιας

[googlead][/googlead]

Μετά την αδυναμία τους να παραβρεθούν σε ραντεβού που όρισε η ΠΑΕ Σπάρτη, οι υποψήφιοι επενδυτές Δημήτρης Μπάμπαρης και Γιάννης Βύσσιας επανήλθαν με νέα επιστολή επιδιώκοντας να οριστεί συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Σπάρτη Δημήτρη Νικόλαρο σε ημερομηνία που να βολεύει και τις δύο πλευρές.

«Δεν αρνούμεθα τη συνάντηση. Δεν μπορείτε να αποφασίζετε και να διατάζετε μονομερώς» αναφέρει η νεότερη επιστολή που ξεκινάει σε πρώτο πληθυντικό, αλλά καταλήγει σε πρώτο ενικό. «Οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις θα με αφήσουν να έρθω στη Σπάρτη σε 10 ημέρες».

Αναλυτικά:

«Αγαπητοί κύριοι, για άλλη μία φορά ορίζετε ημερομηνία συνάντησης, στα γραφεία της ΠΑΕ, την ημερομηνία που εσάς βολεύει, παραγνωρίζοντας το γεγονός ότι ο Κ. Δ. Μπάμπαρης ως ποινικολόγος, θα έπρεπε να ερωτηθεί πρώτα για την ημερομηνία συνάντησης, διότι τα δικαστήρια δεν μπορούν να περιμένουν. Δεν αρνούμεθα τη συνάντηση, ίσα - ίσα την επιδιώκουμε αλλά μία συνάντηση τέτοιας υφής θέλει τη συναίνεση και των δύο μερών, όσον αφορά τον χρόνο.

Δεν μπορείτε να αποφασίζετε και να διατάζετε μονομερώς. Οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις θα με αφήσουν να έρθω στη Σπάρτη σε 10 ημέρες. Εντός της άλλης εβδομάδας θα σας ενημερώσουμε για πιθανές ημερομηνίες για να μας απαντήσετε αν και εσείς είστε διαθέσιμοι.

Μετά τιμής
Δημήτρης Μπάμπαρης
Γιάννης Βύσσιας»

ΠΗΓΗ: isports.gr

 

Last modified onΠαρασκευή, 11 Μάιος 2018 11:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep