Στην Ενόπλων ο γιος του Νικόλαρου

Ο Δημήτρης Νικόλαρος μαζί με τον γιο του Λευτέρη. Η ομοιότητα είναι προφανής Ο Δημήτρης Νικόλαρος μαζί με τον γιο του Λευτέρη. Η ομοιότητα είναι προφανής

Πατήρ και υιός Νικόλαρος θα συναντηθούν ως... αντίπαλοι στο φιλανθρωπικό φιλικό της Σπάρτης με την Εθνική Ενόπλων.

[googlead][/googlead]

Ακρως οικογενειακόν... Στο φιλανθρωπικό εντός έδρας φιλικό της Σπάρτης με την Εθνική Ενόπλων τη Δευτέρα 26 Μαρτίου (15:00) θα συναντηθούν ως... αντίπαλοι για 90 λεπτά πατήρ και υιός Νικόλαρος!

Πέρα από τον ιερό χαρακτήρα της αναμέτρησης ο πρόεδρος της Σπάρτης Δημήτρης Νικόλαρος περιμένει η ομάδα του να επιβεβαιώσει τα σημάδια βελτίωσης που έδειξε υπό την καθοδήγηση του νέου προπονητή Μάρκου Στεφανίδη κόντρα στον Παναθηναϊκό στο τεστ της Λεωφόρου (ήττα 1-0 ύστερα από θετικότατη εμφάνιση). Παράλληλα, όμως, θα καμαρώνει και για το τέκνο του που συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Εθνικής Ενόπλων.

Ο 23χρονος Λευτέρης ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Σπάρτης και έπαιξε ακολούθως σε Αμιλλα Αγίου Ιωάννη, Λεωνίδα Σπάρτης και Ζαβλάνι. Προτίμησε όμως να... σκοράρει στις σπουδές και ήδη είναι πτυχιούχος Χημικός (στις φωτογραφίες διακρίνεται με τον πατέρα του Δημήτρη και με τον αδερφό του Γιώργο). Επειδή, πάντως, έχει θητεύσει σε ποδοσφαιρικούς συλλόγους κλήθηκε στην Εθνική Ενόπλων, αφού υπηρετεί στο ΚΕΕΜ Σπάρτης.

Να σημειωθεί ότι ο μικρότερος γιος τού Δημήτρη Νικόλαρου, ο 20χρονος Γιώργος, αγωνίζεται στη Γ' Εθνική τη φετινή περίοδο με τη φανέλα του Διγενή Νεοχωρίου (ομάδα των Τρικάλων). Ο νεαρός στόπερ μετράει μάλιστα 13 συμμετοχές και είναι πολλά υποσχόμενος.

 

 

Last modified onΠαρασκευή, 23 Μάρτιος 2018 10:48

Image Gallery


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep