Λύση με Ράντι

Παραμένει στη Σπάρτη ο Ίμπαν Ράντι. Συνεχίζεται το ψάξιμο για προπονητή.

[googlead][/googlead]

Λήξαν θεωρείται στη Σπάρτη το θέμα που προέκυψε μετά τον αγώνα με τον Απόλλωνα Πόντου με τον Ίμπαν Ράντι. Ο διεθνής με την Ισημερινή Γουινέα μέσος ήταν φανερά προβληματισμένος με όσα είδε στο συγκεκριμένο παιχνίδι και από το περιβάλλον του προέκυπταν τάσεις φυγής.

Την Πέμπτη (08/03) το μεσημέρι, πάντως, ο Ράντι συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Δημήτρη Νικόλαρο και από πλευράς διοίκησης προκύπτει ότι το θέμα λύθηκε. Ο έμπειρος μέσος συνεχίζει στην ομάδα της Λακωνίας και όπως ανέφεραν στελέχη των «κυανέρυθρων» στο FL News, θα παίξει τη Δευτέρα (12/03) απέναντι στον Καραϊσκάκη Άρτας.

Βέβαια, το μείζον θέμα για τη Σπάρτη είναι αυτό της πρόσληψης προπονητή. Τα σημάδια απειθαρχίας είναι έντονα και η ΠΑΕ είχε πρώτο στόχο τον Γιώργο Βαζάκα. Ο έμπειρος τεχνικός, όμως έμεινε στην Αναγέννηση Καρδίτσας και κατά συνέπεια οι Λάκωνες συνεχίζουν το ψάξιμο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νικόλαρος είχε δεσμευτεί ότι ως την Παρασκευή (09/03) θα έχει προσληφθεί προπονητής, κάτι που σημαίνει ότι στόχος του ήταν να μην πάει η ομάδα με υπηρεσιακό στο ιδιαίτερα κρίσιμο ματς με τον Καραϊσκάκη Άρτας.

Last modified onΠέμπτη, 08 Μάρτιος 2018 14:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep