«Δεν είναι εύκολα»

Βαριά, αλλά δίκαιη ήττα της Σπάρτης από τον Απόλλωνα Πόντου σύμφωνα με τον Γιώργο Πολυμενέα. «Παρατήσαμε το παιχνίδι» το σχόλιο του Μουζακίτη.

[googlead][/googlead]

Την τρίτη διαδοχική ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε η Σπάρτη από τον Απόλλωνα Πόντου. Ο υπηρεσιακός προπονητής, Γιώργος Πολυμενέας μίλησε για τη μεταβατική φάση στην οποία βρίσκεται η ομάδα της Λακωνίας και υποσχέθηκε πως οι «κυανέρυθροι» θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στα δύο προσεχή ματς.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο υπηρεσιακός προπονητής και γυμναστής της Σπάρτης, Γιώργος Πολυμενέας, μετά την εντός έδρας ήττα με 4-0 από τον Απόλλωνα Πόντου:

«Θέλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη από τον κόσμο. Ήταν μία βαριά και δίκαιη ήττα. Πολλά πράγματα πήγαν λάθος σήμερα στον αγωνιστικό χώρο, καθώς δεχτήκαμε τρία γκολ από στατικές φάσεις, από κόρνερ. Έχουμε δύο αγώνες αυτή την εβδομάδα και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να πάρουμε βαθμούς.

Καταλαβαίνω ότι δεν είναι εύκολα τα πράγματα, καθώς εδώ και ένα μήνα είμαστε σε μεταβατική φάση, ωστόσο θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να επανέλθουμε στη ροή που είχαμε μέχρι πριν από τρεις εβδομάδες».

Ο Αλέξανδρος Μουζακίτης τόνισε από την πλευρά του πως η αλλαγή προπονητή αποσυντόνισε την ομάδα του:

«Θεωρώ ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι έχουμε αποσυντονιστεί σαν ομάδα λόγω της αλλαγής προπονητή. Όσον αφορά το παιχνίδι, ξεκινήσαμε δυναμικά, δεχθήκαμε το γκολ, συνεχίσαμε, αλλά ύστερα από το δεύτερο γκολ είναι να σαν να πάθαμε μπλακ άουτ, κοπήκαμε στα δύο ψυχολογικά και παρατήσαμε το παιχνίδι άνευ λόγου.

Θέλω και εγώ να ζητήσω συγγνώμη στον κόσμο εκ μέρους όλης της ομάδας και υποσχόμαστε και εγώ και οι συμπαίκτες μου ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να αλλάξουμε την κατάσταση».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL NEWS

Last modified onΚυριακή, 04 Μάρτιος 2018 21:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep