Τουλάχιστον γύρισε πλήρης

Πώς αντιμετώπισαν στη Σπάρτη την ήττα (1-0) στο Αίγιο. Αναβολή για Κραβαρίτη.

[googlead][/googlead]

Το ντεμπούτο του Σάκη Θεοδοσιάδη στον πάγκο της Σπάρτης δεν συνοδεύτηκε με θετικό αποτέλεσμα στο Αίγιο. Οι «κυανέρυθροι» αιφνιδιάστηκαν από το γρήγορο γκολ και όπως έλεγαν: «Ήταν αδύνατο να αντιδράσουμε σε έναν τόσο βαρύ αγωνιστικό χώρο. Το μόνο ευχάριστο είναι ότι δεν προέκυψε κάποιος τραυματισμός».

Είναι χαρακτηριστικό ότι μετά το ζέσταμα των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων υπήρχε η πληροφόρηση ότι ο διαιτητής εξέταζε το ενδεχόμενο της αναβολής, όμως ακολούθως αποφάσισε να διεξαχθεί η αναμέτρηση παρότι σε αρκετά σημεία η μπάλα ήταν αδύνατο να κυλήσει.

Οι «κυανέρυθροι», πάντως, κράτησαν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών και ευελπιστούν ότι στο προσεχές παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου θα έρθει και η επιστροφή στις νίκες. Τη Δευτέρα (26/02) το πρόγραμμα περιελάμβανε αποθεραπεία και η προετοιμασία θα ξεκινήσει την Τετάρτη (28/02).

Αναβολή για Κραβαρίτη

Τη Δευτέρα (27/02) είχε προγραμματιστεί στην Α' ΕΕΟΔ της ΕΠΟ η εκδίκαση της προσφυγής του Πέτρου Κραβαρίτη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, που έδωσε το «παρών» στη διαδικασία, με τη συναίνεση της εκπροσώπου της νομικής υπηρεσίας του ΠΣΑΠ, Άννας Νικολούση, δόθηκε αναβολή για τις 12 Μαρτίου, έτσι ώστε μέχρι τότε ο έμπειρος γκολκίπερ να έχει εξοφληθεί.

Εξάλλου, οι δύο πλευρές, όπως ειπώθηκε, βρίσκονται σε συζητήσεις, προκειμένου ο Κραβαρίτης να λάβει τα οφειλόμενα.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 27 Φεβρουάριος 2018 00:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep