«Δεν δέχομαι να με βρίζουν»

Ο Δημήτρης Σανδραβέλης ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του, αλλά μίλησε για κάποιους που το παίζουν Παναιγιάλειοι.

[googlead][/googlead]

Επεισόδιο με μερίδα οπαδών του Παναιγιαλείου είχε ο Δημήτρης Σανδραβέλης. Στην επιστροφή του ως αντίπαλος ο αμυντικός της Σπάρτης ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του, αλλά τόνισε ότι δεν ανέχεται να βρίζουν τον ίδιο και την οικογένειά του, ενώ έχει τιμήσει τη φανέλα της «Μαύρης Θύελλας» για 12 χρόνια.

Αναλυτικά ο Σανδραβέλης δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Χαίρομαι που είδα μια ομάδα να παλεύει, γιατί είχα ακούσει πολλά που δεν μου άρεσαν. Δεχτήκαμε ένα γρήγορο γκολ και δεν μπορέσαμε να έχουμε άμεση αντίδραση. Ήταν βαρύς ο αγωνιστικός χώρος. Προσπαθήσαμε να γίνουμε λίγο πιο επιθετικοί, αλλά δεν τα καταφέραμε. Δεν μας βοήθησε καθόλου το γήπεδο να δείξουμε την ποιότητα που έχουμε σαν ομάδα και δεν καταφέραμε να πάρουμε, ούτε την ισοπαλία που πιστεύω να ήταν το καλύτερο. Παρόλα αυτά έχουμε δρόμο μπροστά μας. Με τον κόουτς δουλεύουμε σκληρά από τότε που ήρθε. Πιστεύω ότι θα έχουμε μια καλή συνέχεια.

Καλή συνέχεια στον Παναιγιάλειο και να μπορέσει να μείνει στην κατηγορία. Δεν το συζητώ, μέσα από την καρδιά μου. Και κάτι τελευταίο. Συγγνώμη για τη συμπεριφορά μου στο τέλος του αγώνα. Δεν είναι αυτή που αρμόζει σε μένα, αλλά δεν δέχομαι από μερικούς φιλάθλους, όποιοι και αν είναι αυτοί, όταν εγώ έχω ματώσει 12 χρόνια εδώ στον Παναιγιάλειο, να είμαι αυτός που είμαι, να με έχουν αναγνωρίσει, έως και το περιβραχιόνιο φορούσα, να βρίζουν την οικογένειά μου, τη γυναίκα μου, τον πατέρα μου, όλους.

Είναι πολύ λίγοι και λυπάμαι, όχι για όλους, για μερικούς, που το παίζουν Παναιγιάλειοι Εύχομαι στον Παναιγιάλειο να βρει τον δρόμο του. Είναι μεγάλη ομάδα».

Για το αν είχε ο Παναιγιάλειος επιπλέον κίνητρο:

«Ξέραμε ότι ο Παναιγιάλειος έπαιζε το τελευταίο του χαρτί. Δεν ανταπεξήλθαμε. Ήμασταν κατώτεροι λόγω του αγωνιστικού χώρου».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 25 Φεβρουάριος 2018 22:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep