Υπό το βλέμμα Θεοδοσιάδη

Με 20 ποδοσφαιριστές η αποστολή της Σπάρτης για τον εντός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ. 

[googlead][/googlead]

Παρουσία του νέου τεχνικού, Σάκη Θεοδοσιάδη η Σπάρτη θα υποδεχτεί το Σάββατο (17/2, 15:00, ΕΡΤ-3) τον ΟΦΗ. Ο Μακεδόνας τεχνικός αναμένεται ανήμερα του αγώνα στην πρωτεύουσα της Λακωνίας, ώστε να παρακολουθήσει από κοντά τη νέα του ομάδα και τις επόμενες μέρες να αναλάβει τα καθήκοντά του.

Αναφορικά με το ντεμπούτο του αυτό αναμένεται την επόμενη αγωνιστική στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιγιάλειο (25/2). 

Στον αγωνιστικό τομέα, μετά την προπόνηση της Παρασκευής (16/2) ο υπηρεσιακός τεχνικός, Γιώργος Πολυμενέας ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή, την οποία αποτελούν οι: Γιακουμής, Μακρυωνίτης, Τρακάκης, Βοσνακίδης, Γραικός, Δοδοντσάκης, Ζουλιώτης, Μουζακίτης, Μπέλης, Μπουζούκης, Νιάρος, Οικονομόπουλος, Παναγιώτου, Ράνος, Σάββα, Τριανταφυλλάκος, Τσιμότζι, Τσιόφου, Φουρτάδο, Γουόρντεν.

Εκτός για διάφορους λόγους έμειναν οι Καζβιρόπουλος, Κατσίκης, Κολτσίδας, Κωστάκης, Μπαρέττας, Συμεωνίδης και Ράντι. 

Να θυμίσουμε πως ο Γιώργος Πολυμενέας είναι τιμωρημένος και στον πάγκο θα βρίσκεται ο προπονητής τερματοφυλάκων, Παναγιώτης Αποστολάκος. Τέλος όπως έγινε γνωστό από την λακωνική ΠΑΕ, την αναμέτρηση θα παρακολουθήσει και σκάουτ της ομάδας του Ολυμπιακού.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 16 Φεβρουάριος 2018 22:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep