Τελειώνει με τέσσερις, περιμένει δύο

Ο κόουτς Θωμάς Γράφας περιμένει να αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής οι νεοαποκτηθέντες Ο κόουτς Θωμάς Γράφας περιμένει να αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής οι νεοαποκτηθέντες

Η Σπάρτη θα πληρώσει τη Δευτέρα 29/1 τα έξοδα για τα δελτία των Μουζακίτη, Τσιόφου, Καζβιρόπουλου και Κολτσίδα - αναμονή για Μπουζούκη, Αντετοκούμπο.

[googlead][/googlead]

Μετά τον δανεικό από τον ΠΑΟΚ Στέργιο Δοδοντσάκη που πήρε ήδη χρόνο συμμετοχής, η Σπάρτη είναι έτοιμη να επιστρατεύσει τέσσερις ακόμη νεοαποκτηθέντες.

Τη Δευτέρα 29/1 θα πληρωθούν τα έξοδα (σε Football League και ΕΠΟ) για να εκδοθούν τα δελτία των Αλέξανδρου Μουζακίτη, Αντρέι Τσιοφού, Τρύφωνα Καζβιρόπουλου και Κώστα Κολτσίδα.

Από κει και πέρα σε εκκρεμότητα παραμένει το θέμα του Γιώργου Μπουζούκη, καθώς η ομοσπονδία της Βουλγαρίας δεν έχει στείλει ακόμη το διεθνές πιστοποιητικό του παίκτη που έπαιζε στην Λοκομοτίβ Σόφιας.

Στην αναμονή είναι η Σπάρτη και για τον Φράνσις Αντετοκούνμπο ο οποίος αναμένεται να αφιχθεί στην Ελλάδα την Τετάρτη 31/1, όπως ενημέρωσε τους Λάκωνες ο εκπρόσωπός του.

Την ίδια μέρα η ομάδα υποδέχεται την Παναχαϊκή (15:00, ΕΡΤ WEB TV) στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής.

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep