Ενισχυμένη Σπάρτη

Στην αποστολή της Σπάρτης για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας επέστρεψαν οι Μπέλης, Κατσίκης, Μακρυωνίτης.

[googlead][/googlead]

Αξία στην εκτός έδρας ισοπαλία (0-0) με τον Απόλλωνα Πόντου θέλει να δώσει την Κυριακή (12/11, 15:00) η Σπάρτη. Η ομάδα της Λακωνίας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος παραχώρησε ισοπαλία και στον Παναιγιάλειο, όπότε στον αγώνα της 3ης στροφής με τον Απόλλωνα Λάρισας θα τα δώσει όλα για το πρώτο τρίποντο της σεζόν.

Οι «κυανέρυθροι» γνωρίζουν ότι ο αντίπαλος θα παραταχθεί με διαφορετική ψυχολογία έπειτα από την αλλαγή προπονητή, αλλά τονίζουν πως αν ακολουθήσουν το πλάνο και δείξουν σοβαρότητα, τότε θα καταφέρουν να φύγουν νικητές.

Η τεχνική ηγεσία θα έχει επιπλέον λύσεις, καθώς το ρεπορτάζ του FL News αναφέρει ότι στην αποστολή επιστρέφουν οι Μπέλης, Κατσίκης που είχαν προβλήματα τραυματισμών και ο Μακρυωνίτης. Έμειναν εκτός σε σχέση με την προηγούμενη αποστολή οι νεαροί Κωστάκης, Ασπιώτης, ο τραυματίας Τσιμότζι και ο Δεινόπαπας, ο οποίος υπέστη κάταγμα στο ίδιο σημείο που είχε χτυπήσει τον Φεβρουάριο και υπολογίζεται να γυρίσει σε περίπου 2 μήνες.

Η αποστολή: Γιακουμής, Τρακάκης, Μακρυωνίτης, Βοσνακίδης, Γραικός, Ζουλιώτης, Μάγκας, Μπαρέττας, Νιάρος, Οικονομόπουλος, Ράνος, Σάββα, Τριανταφυλλάκος, Κατσίκης, Μπέλης, Φουρτάδο, Ράντι, Παναγιώτου, Γουόρντεν.

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 11 Νοέμβριος 2017 17:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep