«Είμαι πικραμένος...»

Η Σπάρτη θα μπορούσε να «κλέψει» το ματς στο φινάλε σύμφωνα με τον Κώστα Σωτηρόπουλο.

[googlead][/googlead]

Ο συνεργάτης του Παναγιώτη Τζαναβάρα στον πάγκο της Σπάρτης, Κώστας Σωτηρόπουλος έδωσε συγχαρητήρια σε όλους για τον πόντο (0-0) στην Καλαμαριά, αλλά δήλωσε πικραμένος που οι Λάκωνες δεν έφυγαν με τη νίκη. Όπως δήλωσε:

«Αν μας έλεγαν πριν το παιχνίδι ότι θα πάρουμε θετικό αποτέλεσμα, δηλαδή ισοπαλία εδώ θα λέγαμε ότι είμαστε ικανοποιημένοι. Ετσι όπως εξελίχθηκε το ματς μας δόθηκε η ευκαιρία να το κλέψουμε, δυστυχώς δεν το κλέψαμε και δεν πήραμε τους τρεις πόντους. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την τεράστια προσπάθεια που έκαναν, ειδικά στο κέντρο με τα μαρκαρίσματα. Είχαμε δει τον Απόλλωνα και θεωρώ ότι είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην κυκλοφορία, ειδικά στο χώρο του κέντρου και μπορεί να πνίξει πολλές ομάδες.

Παλέψαμε όλη την εβδομάδα, θες και λίγο η τύχη, βγήκε η προσπάθεια των παιδιών και πήραμε τον πόντο που πάντα είναι πολύτιμος. Εγώ είμαι πικραμένος, γιατί ειδικά στο τέλος μας δόθηκε η ευκαιρία να πάρουμε το τρίποντο και να φύγουμε πιο χαρούμενοι. Θα ήθελα να ευχηθώ στον κύριο Δημήτρη Καλαϊτζίδη, που τον εκτιμώ αφάνταστα. Ήταν ο πιο αξιόλογος άνθρωπος στις σχολές προπονητών και λέγαμε όλοι τα καλύτερα. Καλή συνέχεια και ο Απόλλων θα φτάσει εκεί που πρέπει να πάει. Ακουσα από τους παίκτες του τα καλύτερα λόγια».

Δημοσιογράφος ρώτησε: «Διδάσκεται στις σχολές προπονητών να πέφτουν οι ποδοσφαιριστές κάτω για καθυστερήσεις;

«Δεν ήταν εντολή από το τεχνικό επιτελείο αυτό».

Ο Καλαϊτζίδης είπε σχετικά: «Είναι μία μέθοδος ξεπερασμένη, η οποία δεν διδασκόταν, ούτε τότε, ούτε τώρα. Η μέθοδος που υπάρχει τώρα για να καθυστερήσεις είναι να κρατήσεις τη μπάλα στα πόδια σου. Τα παιδιά για τους δικούς τους λόγους το επιλέγουν, σε βάρος του εαυτού τους κυρίως, γιατί κερδίζουν πρόσκαιρα. Κερδίζουν βαθμούς, αλλά δεν αξιοποιούν τον χρόνο επ' ωφελεία τους».

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 04 Νοέμβριος 2017 18:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep