«Η Σπάρτη έχει προσωπικότητα»

Ο Μπάμπης Οικονομόπουλος μίλησε για την προσωπικότητα που έχουν οι ποδοσφαιριστές της Σπάρτης. Ο Μπάμπης Οικονομόπουλος μίλησε για την προσωπικότητα που έχουν οι ποδοσφαιριστές της Σπάρτης.

Ο Μπάμπης Οικονομόπουλος δήλωσε δυσαρεστημένος από την ισοπαλία της Σπάρτης με τον Παναιγιάλειο, αλλά έδωσε συγχαρητήρια στους συμπαίκτες του για τον χαρακτήρα που έβγαλαν.

[googlead][/googlead]

Στις δυσκολίες της διαχείρισης, τόσο της ήττας από την Κέρκυρα με 6-1 για το Κύπελλο Ελλάδος, αλλά και του γκολ που δέχθηκαν μετά το χαμένο πέναλτι στάθηκε ο ποδοσφαιριστής της Σπάρτης, Μπάμπης Οικονομόπουλος, στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης Σπάρτη – Παναιγιάλειος 1-1. Αναλυτικά δήλωσε:

«Είχαμε όλη την εβδομάδα να αντιμετωπίσουμε ένα δύσκολο αποτέλεσμα από τον αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος με την Κέρκυρα και την ήττα με 6-1. Αυτό μας δημιούργησε πολλά προβλήματα στην ομάδα, υπήρξε έλλειψη ψυχολογίας και μας πήρε λίγο από κάτω. Ξέραμε πως έχουμε την δυνατότητα να αντιστρέψουμε την κατάσταση και αυτό προσπαθήσαμε σήμερα και σε έναν βαθμό το καταφέραμε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα και σε όλους τους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια που έκαναν.

Γνωρίζουμε πως οι αγώνες της Football League έχουν ένα συγκεκριμένο στυλ και όταν μια ομάδα προηγηθεί δεν αφήνει χώρους στον αντίπαλό της. Για ακόμη μια φορά καταφέραμε να επιστρέψουμε στο παιχνίδι, αφού το είχαμε κάνει και στο Κύπελλο Ελλάδος στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα.
Με τον Παναιγιάλειο μπορεί το παιχνίδι να ξεκίνησε πολύ άσχημα, αφού χάσαμε πέναλτι και στη συνέχεια δεχθήκαμε γκολ. Μπορέσαμε να πάρουμε τον έλεγχο και είχαμε πάρα πολλές ευκαιρίες για να πετύχουμε τέρμα. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει το παιχνίδι, να έχουμε σημειώσει αρκετά γκολ απέναντι σε μια καλή ομάδα που ήταν στημένη και καλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Αυτό δείχνει πως είμαστε μια πολύ καλή ομάδα, με ποδοσφαιριστές που έχουν προσωπικότητα και μπορούν να πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους και να ανατρέψουν οποιοδήποτε αρνητικό αποτέλεσμα. Πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους άσχετα αν είμαστε δυσαρεστημένοι από το αποτέλεσμα γιατί αξίζαμε τη νίκη. Ευχαριστούμε και τον κόσμο που είναι κοντά μας και παραβρέθηκε στο στάδιο και ελπίζουμε στην συνέχεια με την δική μας παρουσία και προσπάθεια να είναι ακόμη περισσότεροι στο γήπεδο».

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 29 Οκτώβριος 2017 23:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep