Καρέ απόντων στη Σπάρτη

Οι Ράντι, Δεινόπαπας, Μακροστέργιος, Γκρόσιος δεν θα παίξουν στο φιλικό της Σπάρτης με τον Αχαρναϊκό.

[googlead][/googlead]

Το 6ο φιλικό προετοιμασίας δίνει τη Δευτέρα (02/10, 16:00) η Σπάρτη στο Μενίδι απέναντι στον Αχαρναϊκό. Στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Σπάρτη ο προπονητής, Παναγιώτης Τζαναβάρας προχώρησε σε αρκετές αλλαγές και έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα, όμως στην προσεχή με τους «πράσινους», σίγουρα το πλάνο θα είναι διαφορετικό.

Τα προβλήματα, βέβαια, δεν θα λείπουν. Συγκεκριμένα πλην του ανέτοιμου Δεινόπαπα, του ασθενή Γκρόσιου και του τραυματία Μακροστέργιου θα απουσιάσει ο Ράντι που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο.

Ανακοίνωση συνεργασίας για τις εμφανίσεις

Η ΠΑΕ, τέλος, ανακοίνωσε τη συνεργασία της με κατάστημα το οποίο θα διαθέτει τις εμφανίσεις, αλλά και άλλα προϊόντα των «κυανέρυθρων»:

«Η ΠΑΕ Σπάρτη ΑΕ ανακοινώνει τη συνεργασία με το κατάστημα «Παναγιώτα», ένα από τα ιστορικότερα καταστήματα της πόλης, στην οδό Λυκούργου 102. Εκεί θα μπορείτε να προμηθευτείτε τις επίσημες φανέλες της σεζόν 2017-18, καθώς και άλλα προϊόντα της αγαπημένης μας ομάδας. Υπεύθυνη επικοινωνίας είναι η κ.Δήμητρα Καρρά. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2731026294».

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 30 Σεπτέμβριος 2017 03:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep