«Λείπει το... αεροδρόμιο»

Η παρουσίαση της Σπάρτης έγινε το βράδυ της Παρασκευής (15/09).

Το ρόστερ, τις νέες εμφανίσεις και τους χορηγούς παρουσίασε το βράδυ της Παρασκευής (15/09) η Σπάρτη. Στο ξενοδοχείο Mystras Grand Hotel Palace οι Λάκωνες έκαναν τα αποκαλυπτήρια της νέας ομάδα και όπως δήλωσε ο πρόεδρος, Δημήτρης Νικόλαρος αναφερόμενος στο γηπεδικό: «Είμαστε έτοιμοι να απογειωθούμε, αλλά δεν έχουμε αεροδρόμιο».

Η ηθοποιός, Σοφία Μανωλάκου που ήταν παρουσιάστρια της εκδήλωσης ανέφερε, μάλιστα, χαριτολογώντας πως: «Με τέτοιο πάθος, θα έχουμε στο τσεπάκι μας την άνοδο». Ο Νικόλαρος ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Αναλάβαμε την ομάδα κάτω από συνθήκες που καλό θα είναι να τις αφήσουμε πίσω όλοι μας. Μέσα σε γενική παγωμάρα και αμφισβήτηση των πάντων μου ήταν αδιανόητο να αφήσουμε εμείς οι Σπαρτιάτες να διαλυθούν τα πάντα και να επιστρέψει η ομάδα μας στην ποδοσφαιρική ανυποληψία. Η ομάδα είχε ήδη κάνει ένα ρεκόρ. Είναι η πρώτη λακωνική που ανέβηκε σε επαγγελματική κατηγορία και παρέμεινε.

Σημασία έχει ότι ενώ ξεκινήσαμε με άσχημες συνθήκες, κατορθώσαμε να βρούμε δυνατούς υποστηρικτές να μας εμπιστευτούν. Συμπατριώτες μας επιχειρηματίες, χορηγοί, οι οποίοι γίνονται όλο και περισσότεροι. Τα εισιτήρια διαρκείας εκτοξεύτηκαν σε πωλήσεις. Είμαστε πολλοί και αποφασισμένοι να φτάσουμε την ομάδα όσο ψηλότερα γίνεται, δίνοντας λύσεις στα προβλήματα που πάντα θα παρουσιάζονται, με μεγαλύτερο το θέμα του γηπέδου.

Έχουμε την ατυχία να είμαστε η μόνη πρωτεύουσα Νομού της χώρας που οι αθλητικές της εγκαταστάσεις δεν πληρούν για κανένα σπορ προδιαγραφές μεγάλης κατηγορίας. Χαριτολογώντας θα έλεγα ότι είμαστε έτοιμοι να απογειωθούμε, αλλά δεν έχουμε αεροδρόμιο. Αν έχουμε βλέψεις για πιο ψηλά, μόνο με τη βοήθεια όλων σας θα γίνει πραγματικότητα. Πρέπει να γνωρίζετε ότι οι μεταγραφές έγιναν με πολύ προσοχή και με παίκτες επιπέδου Super League. Αρχίσαμε, όμως αργά την προετοιμασία και δεν είμαστε έτοιμοι. Στόχος μας είναι να πάμε καλύτερα από πέρυσι. Πιστεύω ότι η ομάδα μας θα δώσει χαρές και θα παίξει όμορφο ποδόσφαιρο».

Ακολούθως παρουσιαστηκε το ρόστερ και όλοι οι ποδοσφαιριστές ανέβηκαν στη ράμπα που είχε στηθεί, κερδίζοντας το χειροκρότημα από τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 15 Σεπτέμβριος 2017 23:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep