"Εχουμε... χημεία για ψηλά"

Τα συν της Σπάρτης ανέλυσε ο Κώστας Σωτηρόπουλος, ενώ συνεχάρη και τους ανθρώπους της Παναχαϊκής για το έντονο πατρινό στοιχείο.

Γύρισε στο... σπίτι του ως αντίπαλος. Κάπως έτσι αισθανόταν ο Πατρινός Κώστας Σωτηρόπουλος ο οποίος έχει θητεύσει αρκετά χρόνια στην Παναχαϊκή (και στην πρώτη ομάδα και στα τμήματα υποδομής), αλλά κλήθηκε να αντιμετωπίσει τους Αχαιούς την Τετάρτη 13/9 ως μέλος του τεχνικού τιμ της Σπάρτης σε φιλικό ματς στο Παμπελοποννησιακό.

Με δηλώσεις του στον sportfmpatras.gr τόνισε η νυν ομάδα του έχει "χημεία" που μπορεί να την φτάσει ψηλά, ενώ ο συνεχάρη και τους ανθρώπους της Παναχαϊκής για το έντονο πατρινό στοιχείο της ομάδας.

Για τη Σπάρτη ανέφερε: «Υπάρχει χημεία μεταξύ μας, από τον φροντιστή, μέχρι τον τελευταίο άνθρωπο της διοίκησης. Θεωρώ ότι σε 4 εβδομάδες θα είμαστε έτοιμοι και θα έχουμε μία παρά πολύ καλή ομάδα και ανταγωνιστική που θα είναι ικανή να τερματίσει στα ψηλά της βαθμολογίας, καθώς διαθέτουμε παίκτες αρκετά έμπειρους που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Απλά ακόμα θέλουμε το χρόνο μας κάτι που είναι λογικό».

Ερωτηθείς για τη νέα Παναχαϊκή σχολίασε: «Ο Κώστας Κατσουράνης και το τεχνικό επιτελείο έχουν κάνει κάτι το οποίο αξίζει, αλλά θέλει και υπομονή. Δίνουν την ευκαιρία σε νεαρούς ταλαντούχος παίκτες της περιοχής, να δείξουν τι αξίζουν, να βοηθήσουν τους εαυτούς τους και φυσικά την ομάδα. Η Παναχαϊκή έχει έντονο το πατρινό στοιχείο μέσα της, κάτι που εμείς δεν κάναμε ποτέ όσο ήμασταν στην ομάδα και φέρουμε ευθύνη για αυτό.

Εγώ είδα μία προπονημένη ομάδα, με πολλά τρεξίματα, καλά δουλεμένη και πιστεύω πως θα είναι μέσα στο γκρουπ των ομάδων που θα ξεχωρίσουν. Αν οι Πατρινοί στηρίξουν την ομάδα στα δύσκολα, νομίζω θα δουν θετικά αποτελέσματα, γιατί υπάρχει τεχνογνωσία από εκείνους που συμμετέχουν στο εγχείρημα. Απ’ ότι είδα και μαθαίνω, η Παναχαϊκή έχει αλλάξει σελίδα. Τονίζω και πάλι ότι οι Πατρινοί πρέπει να μπουν στο μυαλό του Κατσουράνη και να καταλάβουν τι θέλει να κάνει και τι οραματίζεται. Η ομάδα χρειάζεται τη στήριξη όλων».

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep