Τι κρατάει ο Τζαναβάρας

Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας

Τα συμπεράσματα του τεχνικού της Σπάρτης Παναγιώτη Τζαναβάρα από το πρώτο φιλικό τεστ και η διαδικασία "πάλι από την αρχή".

Η αγωνιστική πειθαρχία και η σοβαρότητα των παικτών είναι τα στοιχεία που κρατάει ο Παναγιώτης Τζαναβάρας από το πρώτο φιλικό της Σπάρτης (νίκη 2-0 επί του Απόλλωνα Ξηροκαμπίου), ενώ παράλληλα επισημαίνει τη διαδικασία "πάλι από την αρχή" που προκαλούν οι νέες μεταγραφικές αφίξεις.

"Ηταν το πρώτο τεστ ύστερα από 10 μέρες προετοιμασίας. Χρησιμοποιήθηκαν παιδιά που είχαν περισσότερες προπονήσεις στα πόδια τους, αφού δεν θέλαμε να ρισκάρουμε τη συμμετοχή όσων είχαν μικροπροβλήματα. Εμεινα ικανοποιημένος από τη συμπεριφορά ομάδας, την πειθαρχία και τη σοβαρότητα. Περάσαμε στο γήπεδο τη φιλοσοφία μας με βάση τις λίγες μέρες προετοιμασίας και τη δυναμικότητα του αντιπάλου. Παρουσιαστήκαμε σοβαροί και στις δύο φάσεις του παιχνιδιού: και στην άμυνα και στην επίθεση" ανέφερε ο κόουτς των Λακώνων στο Fl News.

Επισήμανε, όμως, από την άλλη ότι "είμαστε μία νέα ομάδα και έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας. Είμαστε και σε μία διαδικασία που έρχονται συνέχεια καινούργιοι παίκτες. Με τα νέα παιδιά ξεκινάμε πάλι από την αρχή. Οπότε ο χρόνος είμαι πολύτιμος σύμμαχος. Πρέπει να μάθει ο ένας τον άλλο, τον τρόπο παιχνιδιού".

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep