Γεμίζει το ρόστερ

Διπλό μεταγραφικό κτύπημα για την Σπάρτη, με την απόκτηση των Τρακάκη και Ρούμπου

Η ανακοίνωση του δανεισμού του Ηλία Ευαγγέλου από τον Αστέρα Τρίπολης, ήταν μόνο η αρχή για την Σπάρτη, καθώς οι Λάκωνες, μέσω νέας ανακοίνωσης, έκαναν γνωστή την απόκτηση των Τάσου Τρακάκη και Νίκου Ρούμπου.

Ο τερματοφύλακας Τάσος Τρακάκης, την περασμένη σεζόν υπερασπίστηκε την εστία του Πάμισου, ενώ ο επιθετικός Νίκος Ρούμπος, πέρσι πραγματοποίησε 13 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με τα χρώματα του Αστέρα Πετριτής

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Σπάρτη ΑΕ ανακοινώνει την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών ενόψει της σεζόν 2017-18.

Απόκτηση Τρακάκη

Την έναρξη συνεργασίας με τον τερματοφύλακα Τάσο Τρακάκη ανακοινώνει η ΠΑΕ Σπάρτη ΑΕ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό Γυθείου, Ηλιoύπουλη, Σπάρτη, Αιολικό, ενώ την τελευταία σεζόν έπαιξε στον Πάμισο. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.

Απόκτηση Ρούμπου

Την έναρξη της συνεργασίας με τον επιθετικό και εξτρέμ Νίκο Ρούμπο ανακοινώνει η ΠΑΕ Σπάρτη ΑΕ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στους Νέους του Παναθηναϊκού, στην Βελγική Τουμπιζε, στην Πεύκη, ενώ την τελευταία σεζόν έπαιξε στον Αστέρα Πετριτής. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 18 Αύγουστος 2017 13:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep