«Θέλω να παραμείνω στην Σπάρτη»

Ο Κώστας Ηλιόπουλος, με δηλώσεις του στο FL News, ξεκαθαρίζει πως βασική του επιθυμία είναι να ανανεώσει με τη Σπάρτη.

Ο Κώστας Ηλιόπουλος ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν την περσινή σεζόν στην ομάδα της Σπάρτης. Τα 9 τέρματα σε 37 συμμετοχές του Καλαματιανού φορ (32/7 στο πρωτάθλημα και 5/2 στο κύπελλο)… ανέβασαν τις μετοχές του, με αποτέλεσμα αρκετές ομάδες (ανάμεσά τους και η Καλαμάτα, στην οποία είχε αγωνιστεί κατά το παρελθόν) να τον έχουν πλησιάσει.

Ο ίδιος, όμως, με δηλώσεις του στο FL News, ξεκαθαρίζει πως, αν και βρίσκεται σε συζητήσεις με αρκετές ομάδες, πρωταρχικός του στόχος είναι να έρθει σε συμφωνία με την Σπάρτη και να παραμείνει και τη νέα σεζόν στους Λάκωνες.

«Έχω μιλήσει και με την Καλαμάτα, όπως και με αρκετές ακόμα ομάδες, χωρίς, πάντως, να έχουμε έρθει σε κάποια συμφωνία. Προσωπική μου επιθυμία είναι να παραμείνω στην Σπάρτη και γι' αυτό βρίσκομαι σε συζητήσεις και με τον κ. Νικόλαρο, ώστε να τα βρούμε και να ανανεώσουμε. Γνωρίζω πως και η διοίκηση και ο πρόεδρος επιθυμούν την παραμονή μου στην ομάδα, εκτιμώντας την προσφορά μου αυτά τα δύο χρόνια», ήταν τα λόγια του Ηλιόπουλου.

Ανάλογη είναι και η στάση της διοίκησης της Σπάρτης, καθώς από την ΠΑΕ τονίζουν πως στόχος είναι να κρατήσουν τον Ηλιόπουλο. Και αυτό γιατί, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, εκτός από έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή, πρόκειται και για εξαιρετικό παιδί το οποίο θεωρείται μία από τις «σημαίες» της ομάδας.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 04 Ιούλιος 2017 14:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep