Ως έχουν οι προσφυγές

Οι ποδοσφαιριστές της Σπάρτης γύρισαν στις προπονήσεις, αλλά οι προσφυγές δεν έχουν αποσυρθεί.

Το FL News σας ενημέρωσε το πρωί της Τετάρτης (17/05) σχετικά με τις πληρωμές στη Σπάρτη και για την επιστροφή στις προπονήσεις. Η ομάδα της Λακωνίας, λοιπόν, θα αγωνιστεί την Κυριακή (21/05) απέναντι στον Αχαρναϊκό, όμως οι ποδοσφαιριστές αναμένουν την προσεχή εβδομάδα νέες πληρωμές για να διατηρηθεί η ηρεμία και να μην υπάρξουν νέες κινητοποιήσεις. Σημειώνεται, βέβαια, ότι υπήρξαν κάποιοι που δεν έμειναν ικανοποιημένοι από το ύψος του ποσού που δόθηκε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, την Τετάρτη (17/05) καμία προσφυγή δεν αποσύρθηκε, χωρίς να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να γίνει αυτό τις προσεχείς ημέρες. Ακόμα, όμως και κάποιος να μην αποσύρει την προσφυγή του, μπορεί να αγωνιστεί κανονικά. Θέμα συμμετοχής θα υπήρχε αν κάποια προσφυγή είχε προηγουμένως εκδικαστεί.

Η προπόνηση, τέλος, έγινε την Τετάρτη (17/05) υπό τις οδηγίες του γυμναστή, Μπάμπη Παναγούλη προς επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του FL News.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 18 Μάιος 2017 00:10

1 comment

  • SERAFEIM N.
    SERAFEIM N. Πέμπτη, 18 Μάιος 2017 14:29 Comment Link

    KALA EPETREPSAN STIS PROPONISEIS ΟΙ PAIKTES, ALLA TO CHROMA TOY XRHMATOS, THA TO DOYNE KAI POTE; GIATI ME THN ANASTOLII ERGASIAS, SXEDON KANENAS DEN KERDSE, ANTITHETA MALISTA.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep