Νέες προσφυγές

Νομικά κατά της Σπάρτης κινήθηκε ο Οικονομόπουλος. Ακολουθεί ο Κατσίκης. Προς... λύση το θέμα των οφειλών.

Χωρις προπονήσεις ξεκίνησε η εβδομάδα για τη Σπάρτη. Οι προσφυγές έφτασαν τις 16, καθώς την Κυριακή (14/05) κινήθηκε νομικά ο Μπάμπης Οικονομόπουλος και τη Δευτέρα (15/05) θα γίνει το ίδιο με τον Παναγιώτη Κατσίκη. Εξάλλου, ως το μεσημέρι του τελευταίου δεν είχε κοινοποιηθεί σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News. Εκτιμάται, πάντως, ότι θα βρεθεί λύση σε ό,τι αφορά στις οφειλές, αφού ο Δημήτρης Νικόλαρος αναμένεται τη Δευτέρα (15/05) στη Σπάρτη.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Λακωνίας έως και τη Δευτέρα (15/05) το μεσημέρι δεν είχαν επίσημη ενημέρωση για το τι μέλλει γενέσθαι. Είναι σε στάση αναμονής και περιμένουν ειδοποίηση για να πάρουν μέρος των οφειλομένων. Το ρεπορτάζ του FL News αναφέρει ότι οι πιθανότητες να παραταχθούν οι «κυανέρυθροι» στα εναπομείναντα ματς πρωταθλήματος είναι αρκετές, ενώ ήδη έχουν κινηθεί οι διαδικασίες για να προσληφθεί και προπονητής.

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 15 Μάιος 2017 13:55

1 comment

  • ΧΑΜΗΛΕΩΝ ΕΦΡΑΙΜ
    ΧΑΜΗΛΕΩΝ ΕΦΡΑΙΜ Δευτέρα, 15 Μάιος 2017 14:54 Comment Link

    Που τα βρήκε "ξαφνικά" ο πρόεδρος τα χρήματα, [μου θυμίζει κάποια πρόσφατη περίπτωση ύψους 200.000 ευρώ] και θα καταβάλει μέρος των οφειλουμένων [και όχι όλα], όταν μέχρι χθές αδυνατούσε; Εάν τα είχε τα χρήματα αυτά, γιατί δεν τους τα έδινε μέχρι χθές; Κι αν δεν τα είχε, ποιός τον δάνεισε και με ποιούς όρους; Μετά πως θα σταθεί η ομάδα τη νέα περίοδο, όταν πέρα των άλλων εξόδων πρέπει, αφενός να καταβληθούν τα υπόλοιπα των δεδουλευμένων στους νυν παίκτες χρήματα και αφετέρω πρέπει λογικά να επιστραφούν τα ευρεθέντα σήμερα στο και ένα, χρήματα; Είναι θεωρώ εύλογο το ερώτημά μου, αλλά συνάμα πιστεύω δυσεπίλυτο.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep