Αποπληρώνονται οι δαπάνες

Η Σπάρτη συγκεντρώνει τα απαραίτητα έγγραφα, προκειμένου να αποπληρωθούν οι δαπάνες από την επέμβαση του Αλέξανδρου Μουζακίτη.

Οι συζητήσεις ΠΣΑΠ - Football League σχετικά με το θέμα της ασφαλιστικής κάλυψης είναι σε εξέλιξη εδώ και περίπου 1,5 μήνα. Αν και αμφότεροι ήθελαν να αποφύγουν τις τελευταίες εξελίξεις, το συνδικαλιστικό όργανο των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών ζήτησε να μη διεξαχθούν αγώνες. Και η περίπτωση που ανέδειξε το μεγάλο πρόβλημα ήταν αυτή του Αλέξανδρου Μουζακίτη.

Ο ποδοσφαιριστής της Σπάρτης υπέστη ρήξη χιαστών και η ΠΑΕ ανέλαβε τα απαραίτητα έξοδα. Ωστόσο, το ρεπορτάζ του FL News αναφέρει ότι όταν έγινε επαφή με την «Ευρωπαϊκή Πίστη», τους μεταφέρθηκε ότι το ασφαλιστήριο συμβόλαιο είχε καταγγελθεί. Οι Λάκωνες είναι από τις ΠΑΕ που ήταν συνεπείς στην υποχρέωσή τους, όμως τους τονίστηκε ότι το συμβόλαιο είναι ενιαίο.

Το θέμα πήρε προεκτάσεις, αφού η Σπάρτη αντέδρασε, όμως σύμφωνα με πληροφορίες του FL News, η διοργανώτρια αρχή ζήτησε από τους «κυανέρυθρους» να στείλουν τα απαραίτητα έγγραφα από τη Δευτέρα (13/03), προκειμένου να ξεκινήσει η αποπληρωμή των δαπανών.

Last modified onΤετάρτη, 15 Μάρτιος 2017 12:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep