«Να το χαρούμε...»

Χωρίς Λώττα η Σπάρτη στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Άρη.

Δημιουργικό ποδόσφαιρο θα παίξει η Σπάρτη απέναντι στον Άρη και οι «κίτρινοι», σύμφωνα με τον Σωτήρη Αντωνίου, θα βοηθήσουν σε αυτό. Ο τεχνικός της ομάδας της Λακωνίας μίλησε στο Metropolis 95,5 για την εντός έδρας αναμέτρηση της Τετάρτης (22/02, 15:00 ΕΡΤ2) και όπως σημείωσε, στην πόλη επικρατεί ενθουσιασμός. Αναλυτικά ανέφερε:

Για το ματς με τον Άρη:

«Είναι ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια στο πρωτάθλημα απέναντι σε μια ομάδα που έχει πολύ καλούς παίκτες και αρκετή ποιότητα. Είτε παίζεις εντός, είτε εκτός υπάρχει μεγάλη δυσκολία. Αυτό που θα προσπαθήσουμε όπως σε όλα τα παιχνίδια είναι να πάρουμε ένα αποτέλεσμα που θα είναι θετικό. Σεβόμαστε τον Άρη, είναι δέος για όλους και για μένα και για τους ποδοσφαιριστές μου. Πάνω από όλα, όμως για την πόλη.

Επικρατεί μεγάλος ενθουσιασμός. Νομίζω ότι το γήπεδο θα είναι κατάμεστο, αφού έρχεται για πρώτη φορά στη Σπάρτη ο Άρης, ο οποίος από αυτά που διακρίνω είναι ιδιαίτερα αγαπητός και δημοφιλής. Θα υπάρξει μια ζεστή ατμόσφαιρα, μακάρι να γίνει ένα καθαρό παιχνίδι και να το ευχαριστηθούμε. Αυτό κάνουμε, προσπαθούμε να παίζουμε δημιουργικό ποδόσφαιρο και ο Άρης θα μας δώσει την ευκαιρία να το κάνουμε».

Για το πώς περιμένει αγωνιστικά τον Άρη:

«Δεν θα παίξει κλειστά ο Άρης, αφού θέλει ένα και μόνο αποτέλεσμα, τη νίκη. Είναι μια ομάδα που μπορεί να μας πιέσει, θα θέλει να κυκλοφορήσει τη μπάλα, όμως, παράλληλα θα είναι και αγχωμένος, πράγμα που είναι ατού για εμάς. Ο Άρης είναι το φαβορί, η μεγάλη ομάδα, έχει το μεγαλύτερο κίνητρο και αυτό θα προσπαθήσουμε να το εκμεταλλευτούμε».

Στα αγωνιστικά, εκτός του τραυματία Λώττα άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν. Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας θα βρίσκεται και ο Γκαλίτσιος παρότι ταλαιπωρήθηκε από ενοχλήσεις, ενώ επιστρέφει ο Μπανούσης από τιμωρία. Η αποστολή θα ανακοινωθεί λίγο πριν τη σέντρα.

Σε ό,τι αφορά, τέλος, στην ένσταση, η οποία όπως σας ενημέρωσε το FL News, δεν κατατέθηκε, από την ΠΑΕ δεν προέκυψε επίσημη θέση για την απόφαση αυτή. Το ρεπορτάζ, πάντως, επιβεβαιώνεται. Οι νομικοί της Σπάρτης εξέτασαν την υπόθεση, αλλά εν τέλει αποφασίστηκε να μην κινηθούν σε βάρος της ομάδας της Λακωνίας.

Last modified onΤρίτη, 21 Φεβρουάριος 2017 22:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep