«Δεν το περιμέναμε»

Ενθουσιασμός επικρατεί στις τάξεις της Σπάρτης, αλλά και στην πόλη μετά τη νίκη επί του ΟΦΗ.

Ένα σπουδαίο «τρίποντο» πανηγύρισε το Σάββατο (11/02) η Σπάρτη απέναντι στον ΟΦΗ (1-0), καθώς η νίκη έφερε τους Λάκωνες πάνω από τους Κρητικούς στον πίνακα της Football League.

Τόσο στις τάξεις της ομάδας όσο και στην πόλη επικρατεί ενθουσιασμός για το θετικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής, ενώ χαρακτηριστικά στους «κυανέρυθρους» τονίζουν πως «η πορεία στο πρωτάθλημα είναι ακόμα καλύτερη από αυτή που περιμέναμε».

Πλέον ο αγώνας με τον ΟΦΗ αποτελεί παρελθόν και άπαντες στρέφουν την προσοχή τους στο ματς με τη Λαμία, που θα παραταχθεί ξεκούραστη, αφού πήρε εύκολα τρεις βαθμούς απέναντι στον Πανθρακικό που αποχώρησε. Την Κυριακή (12/02) οι παίκτες του Σωτήρη Αντωνίου θα ξεκουραστούν και τη Δευτέρα (13/02) το απόγευμα θα επιστρέψουν στις προπονήσεις για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους.

Ο Ροβίθης, ο οποίος δεν πήρε χρόνο συμμετοχής κόντρα στους Κρητικούς, θα είναι ετοιμοπόλεμος, ενώ αρκετές πιθανότητες να προλάβει έχει και ο Λώττας. Φυσικά εκτός πλάνων θα είναι ο Μπανούσης, που αποβλήθηκε.

Last modified onΚυριακή, 12 Φεβρουάριος 2017 13:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep