Με Παπαχρήστο στην Κρήτη

Τόνωσε το ηθικό της η Σπάρτη και περιμένει πώς και πώς τα ματς με τους πρωτοπόρους.

Την πρώτη της νίκη μετά από 56 ημέρες πανηγύρισε η Σπάρτη. Η επικράτηση (3-0) σε βάρος του Πανσερραϊκού σε συνδυασμό με την ενσωμάτωση των αποκτημάτων και τις μεταγραφές που ακολουθούν, έχει ανεβάσει την ψυχολογία στους «κυανέρυθρους». Μάλιστα, το ρεπορτάζ του FL News αναφέρει ότι εν τέλει ο τραυματισμός του Τάσου Παπαχρήστου δεν είναι τόσο σοβαρός, όσο φαινόταν αρχικά, οπότε ο αριστερός μπακ της ομάδας της Λακωνίας θα βρίσκεται μεταξύ των επιλογών του Σωτήρη Αντωνίου για το εξ αναβολής παιχνίδι της Τετάρτης (01/02) με τον ΑΟ Χανιά.

Η Σπάρτη θα επιδιώξει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα στο Μάλεμε και να «χτίσει» νέο σερί, ενώ άπαντες περιμένουν πώς και πώς τα ματς με τους πρωτοπόρους. Εξάλλου, μετά την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αχαρναϊκό ακολουθούν οι αγώνες με ΟΦΗ (εντός), Λαμία (εκτός), Άρη (εντός) και Απόλλωνα (εκτός) τα οποία και χαρακτηρίζονται ως πρόκληση.

Η αποστολή θα αναχωρήσει τη Δευτέρα (30/01) για την Κρήτη και μόνος απών για την τεχνική ηγεσία θα είναι ο τιμωρημένος Σιώπης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, οι διαθέσιμοι είναι οι: Κραβαρίτης, Μελίσσας, Γκαλίτσιος, Κοτσαρίδης, Γιαννίτσης, Καρτσαμπάς, Παπαχρήστος, Μπανούσης, Οικονομόπουλος, Κορνέζος, Λώττας, Χάδιαρης, Αναστασόπουλος, Κατσίκης, Μουζακίτης, Αναστασάκος, Μπουντόπουλος, Ηλιόπουλος, Ροβίθης.

Last modified onΔευτέρα, 13 Φεβρουάριος 2017 14:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep