Επιθετική πολυφωνία

Ιδανική η επιθετική λειτουργία της Σπάρτης στα πρώτα επίσημα παιχνίδια

Τρία επίσημα παιχνίδια έχει δώσει φέτος η Σπάρτη, όλα για το Κύπελλο, και η επιθετική της επίδοση είναι εντυπωσιακή. Οι Λάκωνες έχουν σημειώνει εννέα γκολ, με τον Σωτήρη Αντωνίου να… τρίβει τα χέρια του με τη δημιουργική λειτουργία της ομάδας.

Πρώτοι σκόρερ των «κυανέρυθρων» σε αυτά τα πρώτα ματς είναι ο Ηλίας Αναστασόπουλος και ο Γιώργος Μπουντόπουλος, καθώς έχουν σημειώσει από τρία τέρματα. Ακολουθεί ο Κώστας Ηλιόπουλος με δύο, ενώ ένα γκολ έχει σημειώσει ο Νεμάνια Αρσενίεβιτς. Οι δύο πρώτοι σκόραραν από δύο γκολ στο 4-0 επί του Παναιγιαλείου, αλλά και τα δυο πρώτα γκολ απέναντι στον ΑΟ Χανιά την Πέμπτη (27/10).

Ο Κώστας Ηλιόπουλος είχε πετύχει το γκολ των Λακώνων στο 1-1 με τους Αιγιώτες, ενώ βρήκε δίχτυα κόντρα στους Χανιώτες τέσσερα λεπτά μετά την είσοδό του στο παιχνίδι. Οσο για τον Αρσενίεβιτς, πέτυχε το τέταρτο τέρμα της ομάδας του, ανοίγοντας λογαριασμό με τους Σπαρτιάτες.

Το καρέ των σκόρερ της Σπάρτης σκορπά ικανοποίηση στην ομάδα, καθώς οι τρεις πρώτοι είναι επιθετικοί και κάνουν σωστά τη δουλειά τους, ενώ ο Σέρβος μέσος, εκτός από τη δημιουργία φάσεων, βοηθά και στο σκοράρισμα. Ο Σωτήρης Αντωνίου είναι απόλυτα ευχαριστημένος από τις επιδόσεις των παικτών του και περιμένει ανάλογη συνέχεια και στο πρωτάθλημα.

Last modified onΠαρασκευή, 28 Οκτώβριος 2016 11:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep