«Πειστική» η Σπάρτη με Ατρόμητο

Στο 1-1 ολοκληρώθηκε το φιλικό της Σπάρτης με τον Ατρόμητο.

Καλό ματς έκανε η Σπάρτη στο εντός έδρας φιλικό με τον Ατρόμητο. Το ματς έληξε δίχως νικητή (1-1), με τους Λάκωνες να προηγούνται αλλά να ισοφαρίζονται. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 28'. Ο Μπουντόπουλος εκτέλεσε κόρνερ και ο Γιαννίτσης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 41' η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου βρέθηκε κοντά στο 2-0, αλλά το πλασέ του Αναστασάκου πέρασε πάνω από την εστία.

Στο 51' οι Περιστεριώτες ισοφάρισαν. Ο Κατράνης από δεξιά έβγαλε τη σέντρα και ο Λαζαρίδης έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Στο διάστημα που ακολούθησε έγιναν πολλές αλλαγές από τους προπονητές των δύο ομάδων και άλλο γκολ δεν κατέστη εφικτό να σημειωθεί. Ήταν πάντως ενθαρρυντική εμφάνιση από τη Σπάρτη, που έδειξε ότι είναι σε καλή κατάσταση.

ΣΠΑΡΤΗ: Κραβαρίτης, Σιώπης, Γκαλίτσιος, Γιαννίτσης, Παπαχρήστος, Μπανούσης, Οικονομόπουλος, Μπουντόπουλος, Βελλίνης, Αρσενίεβιτς, Αναστασάκος. Aγωνίστηκαν και οι Kατσίκης, Παναγιώτου, Κορνέζος, Αναστασόπουλος, Ηλιόπουλος, Γαρυφαλλόπουλος, Χάδιαρης, Κοντοές, Σινίκ, Τσούβαλης, Μπουτσικάρης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Νίκος Παπαδόπουλος, Φυτανίδης (43′ Κοντοές), Κεϊτά (60′ Μπιτόλο), Ζησόπουλος, Λαζαρίδης (72′ Θεοδωράκης), Ντιγκινί, Βασιλείου (66′ Λε Ταλέκ), Μπαστακός (46′ Γροντής), Κατράνης, Γκουγκούδης (46′ Κιβρακίδης), Παπαδόπουλος Δημήτρης (60′ Tσατσόπουλος).

Last modified onΤετάρτη, 24 Αύγουστος 2016 23:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep