«Θέλω ηρεμία...»

Πολλά νεύρα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, είχαν οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου σύμφωνα με τον Νίκο Παπαδόπουλο.

Ηρεμία και υπομονή ζήτησε ο Νίκος Παπαδόπουλος μετά τη νίκη (1-0) του Σαββάτου (31/10) στο φιλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο τεχνικός της Παναχαϊκής ανέφερε:

«Σημασία έχει ότι είχαμε πολλά νεύρα και καθόλου κυκλοφορία της μπάλας. Δεν ανταπεξήλθαμε στο πρέσινγκ του αντιπάλου, κάναμε λάθος πάσες. Θέλω περισσότερη ηρεμία, ώστε να έχουμε σίγουρες πάσες, να δημιουργούμε περισσότερες ευκαιρίες. Ήταν ένα κλασικό παιχνίδι Super League 2, γιατί ο Ολυμπιακός Βόλου έχει πολύ καλή ομάδα και καλούς ποδοσφαιριστές. Στο πρώτο ημίχρονο πηγαίναμε δεύτεροι στη μπάλα, στο δεύτερο ήμασταν καλύτεροι.

Στο γκολ δείξαμε την ποιότητα που έχουμε. Μπορούμε να παίξουμε καλό και συνδυαστικό ποδόσφαιρο. Χρειάζεται δουλειά και συγκέντρωση να ξεκινήσουμε με το καλό. Να έχουμε καλή πρεμιέρα και να βελτιώνουμε πράγματα στην ομάδα μας».

Για την παρουσία των νεαρών:

«Εννοείται ότι είμαι ικανοποιημένος, γι' αυτό τους έδωσα χρόνο. Η καθημερινή εντύπωση που μου δίνεται είναι ότι η Παναχαϊκή έχει πολύ καλούς μικρούς, ταπεινά και καλά παιδιά που δουλεύουν. Όλη τη σεζόν θα βοηθήσουν και θα πάρουν χρόνο. Θα δείτε στην πράξη ότι θα τους στηρίξω».

Για το πρωτάθλημα:

«Θα είναι δύσκολο, με καλές ομάδες, δυνατές. Θα είναι και ιδιαίτερο, γιατί δεν θα υπάρχει κόσμος. Η δύναμή μας είναι το γεμάτο γήπεδο και θα πρέπει να προσαρμοστούμε. Θέλει ηρεμία και υπομονή για να σκοράρουμε απέναντι σε ομάδες που θα προσπαθήσουν με δύναμη και αμυντικό παιχνίδι να πάρουν αποτέλεσμα».

Last modified onΣάββατο, 31 Οκτώβριος 2020 18:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep