Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αποχωρήσεις και… μπηχτή

Η Παναχαϊκή ανακοίνωσε αποχωρήσεις από το ρόστερ και πέταξε μπηχτή στον Φωκικό, γιατί χρησιμοποίησε βασικούς.

Η ομάδα της Πάτρας έκανε γνωστό ότι εφόσον το επιθυμούν οι Παπαστεργίου, Κοκκίνης, Σκαρτσίλας θα αποχωρήσουν. Παράλληλα, έγινε γνωστό ότι δεν θα αποκτηθεί ο Νιάνγκ, ότι φεύγει ο Πακάλτσης, ότι δεν θα δοθούν δανεικοί οι Βασιλαντωνόπουλος, Σεϊτάι, Μπουρλάκης, ότι θα δοθούν στον Πανηλειακό οι Ζέλιος, Χούσα, Κοτσόκολος και ότι γίνονται συζητήσεις για την παραμονή του Γιάννη Ιωάννου…

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Παναχαϊκής:

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει ότι μετά το φιλικό παιχνίδι με την ΠΑΕ Φωκικός την οποία και ευχαριστεί γιατί χρησιμοποίησε την αρχική της ενδεκάδα παρά το ότι η ΠΑΕ Παναχαϊκή χρησιμοποίησε παίχτες υπό δοκιμή και παίχτες από την ομάδα νέων,ο προπονητής Γιάννης Παπακώστας αποφάσισε τα εξής:

Να λυθούν τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών Παπαστεργίου, Κοκκίνη και Σκαρτσίλα, εφόσον και οι ποδοσφαιριστές το επιθυμούν.

Να μην αποκτηθεί ο Σενεγαλέζος επιθετικός Niang.

Με κοινή απόφαση με τον Θεόδωρο Πακάλτση, αποφασίστηκε να μην υπογράψει νέο συμβόλαιο μαζί της αφού μετά την απόκτηση του Oliseg δεν θα του επιτρέψει να έχει πολύ χρόνο συμμετοχής.

Η εξαιρετική εμφάνιση των νεαρών Βασιλαντωνόπουλου, Σεϊτάι και Μπουρλάκη παρά το μικρό χρόνο συμμετοχής στο β’ ημίχρονο του φιλικού με τον Φωκικό αναθεώρησε τα σχέδια της ΠΑΕ Παναχαϊκής για τον δανεισμό τους ώστε να πάρουν παιχνίδια και αποφασίστηκε οι Βασιλαντωνόπουλος και Σεϊτάι να παραμείνουν οπωσδήποτε στο βασικό roster της ομάδας. Όσον αφορά τον Μπουρλάκη ο οποίος εντυπωσίασε πέρυσι με την ομάδα νέων που κατέκτησε το πρωτάθλημα νέων του νοτίου ομίλου θα εξαντληθούν τα περιθώρια για να παραμείνει στην ομάδα.

Δανεικοί στη φιλική ΠΑΕ του Πανηλειακού θα δοθούν για να πάρουν παιχνίδια τα μέλη της ομάδας νέων, Κοτσόκολος, Ζέλιος και Χούσα.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή εκτιμώντας την προσφορά στην ομάδα του αρχηγού της Γιάννη Ιωάννου θα συζητήσει εκ νέου μαζί του την παραμονή του στην ομάδα και την εξάντληση του συμβολαίου του.

Ως γνωστόν, ο Γιάννης Ιωάννου δεν είχε δεχθεί τη μείωση των αποδοχών του συμβολαίου του αλλά ούτε ο ίδιος αναζήτησε άλλη ομάδα ούτε η ΠΑΕ Παναχαϊκή του ζήτησε να αποχωρήσει, άλλωστε πρόκειται για εξαιρετικό άνθρωπο και ποδοσφαιριστή».

Last modified onΔευτέρα, 20 Αύγουστος 2012 19:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep