Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ανακοίνωση για… όλα

Η Παναχαϊκή τοποθετήθηκε για πολλά θέματα των τελευταίων ημέρων στην επίσημη ανακοίνωση της. Η Παναχαϊκή τοποθετήθηκε για πολλά θέματα των τελευταίων ημέρων στην επίσημη ανακοίνωση της.

Η Παναχαϊκή τοποθετήθηκε επίσημα για Ζαχοβάικο, για Γκούρτσα, για τα δελτία μεταγραφών που πήρε και τα 3.000 ευρώ που θα δώσει για το φιλικό στην Ερασιτεχνική.

Για καθαρά αγωνιστικούς λόγους και κατόπιν επιλογής του κ. Παπακώστα δεν αποκτήθηκε ο Εσθονός Βιάτσεσλαβ Ζαχοβάικο αφού το πλούσιο βιογραφικό του δεν διαπιστώθηκε μέσα στο γήπεδο.

Με ανακοίνωση της η Παναχαϊκή τοποθετήθηκε για αρκετά θέματα και τόνισε πως είναι μόλις μια από τις πέντε ΠΑΕ που παρέλαβαν δελτία από την Επιτροπή Ιδιότητας Μεταγραφών για τα νέα αποκτήματα της. Βέβαια αρκετά από όσα αναφέρει επιδέχονται αμφισβήτησης, όπως και παλαιότερες επίσημες ανακοινώσεις της Παναχαϊκής.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συμβόλαιο 3 ετών με την ΠΑΕ Παναχαϊκή θα υπογράψει την Τρίτη ο νεαρός σέντερ φόρ του Πανσερραϊκού και της Εθνικής Νέων Δημήτρης Γκούρτσας. Ο Δημήτρης Γκούρτσας τα τελευταία 4 χρόνια υπήρξε βασικό στέλεχος του Πανσερραϊκού στην Β και στην Α Εθνική. Hδη προπονείτε επί τριημέρου με την Παναχαϊκή.

1)Η ΠΑΕ Παναχαϊκή με υπερηφάνεια ανακοινώνει ότι είναι μία από τις 5 ποδοσφαιρικές ανώνυμες εταιρίες στην Ελλάδα που λόγω της οικονομικής της εγκυρότητας (φορολογική, ασφαλιστική ενημερότητα και καμία προσφυγή τα τελευταία 3 χρόνια ) την Παρασκευή 10/8 παρέλαβε όλα τα δελτία από τις μεταγραφές των νέων ποδοσφαιριστών της. Συγκεκριμένα από όλες τις ποδοσφαιρικές ανώνυμες εταιρίες του Ελληνικού ποδοσφαίρου μόνο Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Ατρόμητος Περιστερίου, Αστέρας Τρίπολης και Παναχαϊκή παρέλαβαν δελτία αφού η ΕΙΜ της ΕΠΟ έκρινε ότι έχουμε όλες τις υπογραφές και έλαβε την σχετική απόφαση.

Η Παναχαϊκή είναι μία από τις 5 ΠΑΕ (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Ατρόμητος Περιστερίου, Αστέρας Τρίπολης) που παρέλαβε όλα τα δελτία από τις μεταγραφές.

2) Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει επισήμως ότι το φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΚ θα γίνει στο γήπεδο της Αγυιάς στις 9.00 μ.μ. υπό το φως των προβολέων και θα ισχύσει γενική είσοδος 10 ευρώ. Δεν θα ισχύσουν ελευθέρας και μειωμένα εισιτήρια για παιδιά κάτω των 12 ετών και αυτό λόγω συμφωνίας με την ΠΑΕ ΑΕΚ. Η Ερασιτεχνική Παναχαϊκή θα λάβει για τον συγκεκριμένο αγώνα 3.000 ευρώ. H διεξαγωγή αυτού του φιλικού παιχνιδιού στην Αγυιά δεν αλλάζει την απόφαση της ΠΑΕ Παναχαϊκή να αγωνιστεί στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο αλλά είναι αδύνατον να γίνει εκεί ο αγώνας λόγω συντηρήσεως του χλοοτάπητα.

3) Για καθαρά αγωνιστικούς λόγους και κατόπιν επιλογής του κ. Παπακώστα δεν αποκτήθηκε ο Εσθονός Βιάτσεσλαβ Ζαχοβάικο αφού το πλούσιο βιογραφικό του δεν διαπιστώθηκε μέσα στο γήπεδο.

Το φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΚ θα γίνει στο γήπεδο της Αγυιάς στις 9.00 μ.μ. υπό το φως των προβολέων και θα ισχύσει γενική είσοδος 10 ευρώ. Δεν θα ισχύσουν ελευθέρας και μειωμένα εισιτήρια για παιδιά κάτω των 12 ετών και αυτό λόγω συμφωνίας με την ΠΑΕ ΑΕΚ. Η Ερασιτεχνική Παναχαϊκή θα λάβει για τον συγκεκριμένο αγώνα 3.000 ευρώ.

4) Συμβόλαιο 3 ετών με την ΠΑΕ Παναχαϊκή θα υπογράψει την Τρίτη ο νεαρός σέντερ φόρ του Πανσερραϊκού και της Εθνικής Νέων Δημήτρης Γκούρτσας. Ο Δημήτρης Γκούρτσας τα τελευταία 4 χρόνια υπήρξε βασικό στέλεχος του Πανσερραϊκού στην Β και στην Α Εθνική και δεν θέλησε να ανανεώσει το συμβόλαιο του το οποίο έληξε στις 30/6/12 λόγω οικονομικής διαφοράς με την ΠΑΕ. Ο Δημήτρης Γκούρτσας ήδη προπονείτε επί τριημέρου με την Παναχαϊκή και θα αποτελέσει μέλος της ομάδας των νεαρών ποδοσφαιριστών που έχει η Παναχαϊκή στην τάξη της, οι οποίοι αποτελούν το μέλλον της ΠΑΕ.

Last modified onΚυριακή, 12 Αύγουστος 2012 20:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep