Άνεμος αλλαγής, θρίαμβος Παναχαϊκής

Καταιγιστική ήταν η Παναχαϊκή στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πόντου, τον οποίο συνέτριψε με το εντυπωσιακό 7-0.

Εντυπωσιακή η Παναχαϊκή στο γήπεδο της Ναυπάκτου, στο ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία της 20ής αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2.

H ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλο, ο οποίος όπως φαίνεται έφερε... άνεμο αλλαγής στην ομάδα, μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα που την άφησαν νωρίς εκτός στόχων, επιβλήθηκε με το εκκωφαντικό 7-0 του Απόλλωνα Πόντου, ο οποίος προσπαθεί να βγάλει με αξιοπρέπεια τη φετινή σεζόν.

Στο 29' το σκορ ήταν ήδη 4-0 για τους τυπικά γηπεδούχους! Στο 12' ο Μυτίδης άνοιξε το χορό των τερμάτων με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Στο 15' ο Κυνηγόπουλος μετά από ασίστ του Ανάκογλου έκανε το 2-0. Στο 19' μετά από σέντρα του Σταμόπουλου και ο Μυτίδης έκανε το 3-0 και στο 29' ο Ανάκογλου ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0.

Τα υπόλοιπα τρία τέρματα επιτεύχθηκαν στο β' ημίχρονο. Στο 56' έγινε το 5-0 έπαιτα από καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του Μαυριά και στο 62' ο Μασούρας έκανε το 6-0. Το τελικό 7-0 διαμόρφωσε ο Τσότρας στο 72'.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Καπούταγλης, Σταμόπουλος, Πατάπης, Μαυριάς (78' Παπαδόπουλος), Μυτίδης (65' Αντωνακόπουλος), Ανάκογλου, Θεολόγου, Μουστακόπουλος, Σταυρόπουλος, Κυνηγόπουλος, Μασούρας.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Μαλέσιος, Δαλιανόπουλος, Κάποιας, Φράγκος, Τουρσίδης (46' Χατζηκωνσταντίνου), Καλογέρης, Τσουμάνης, Αμαραντίδης, Χριστοδούλου, Λάσκοφ (46' Τσιάτας), Χατζηαθανασίου (69' Νάστος).

Last modified onΤρίτη, 10 Μάρτιος 2020 17:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep