Προσπάθησε να καλύψει την αποτυχία του με κατασκευασμένες κατηγορίες σε βάρος παικτών.

Η αποχώρηση- παραίτηση του Απόστολου Μακρίδη και του γενικού αρχηγού Βασίλη Βάννη δεν έπεσε ακριβώς ως κεραυνός εν αιθρία στο στρατόπεδο της Παναχαικής.

Η φτωχή συγκομιδή  πόντων στα παιχνίδια που ο Κύπριος προπονητής κάθισε στον πάγκο της Παναχαικής, σε συνάρτηση με πρωτοβουλίες του γενικού αρχηγού που δεν εντασσόταν στα ακριβώς αθλητικά πλαίσια, είχαν δημιουργήσει ήδη ενα εκρηκτικό κλίμα στα αποδυτήρια της Παναχαικής. Παίκτες επίσης μετέφεραν στη διοίκηση πως έγιναν αποδέκτες περίεργων μηνυμάτων πριν και κατα τη διάρκεια του παιχνιδιού με την Κέρκυρα από τον γενικό αρχηγό.

Το αποκορύφωμα ήταν πως μετά από την ήττα από τον Καραισκάκη ο κ. Μακρίδης αποφάσισε να δημιουργήσει "κατασκευασμένες" κατηγορίες σε βάρος βασικών παικτών της ομάδας με επιλεκτικές διαρροές στον τοπικό τύπο, προκειμένου να καλύψει την αποτυχία του. Οι διαρροές ενόχλησαν, όπως και οι υπόνοιες που αφέθηκαν σε βάρος παικτών για μειωμένη απόδοση. Με δεδομένο τα όσα είχαν προηγηθεί στο παιχνίδι της Κέρκυρας, αποφασίστηκε να τερματιστεί η συνεργασία με τον τον κ. Μακρίδη, ο ερχομός του οποίου απο την Κύπρο είχε παραξενέψει όσους και στοιχειωδώς ασχολούνται με τα ποδοσφαιρικά δρώμενα καθώς είχε χρεωθεί την αποτυχία με τον Οθέλλο Αθηαίνου.

Ομάδα που έχτισε ο ίδιος με ένα απο τα μεγαλύτερα μπάτζετ στη Β κατηγορία της Κύπρου αλλά αντί για άνοδο την είχε βάλει σε τροχιά υποβιβασμού, μέχρι που απολύθηκε και απο εκεί.

Last modified onΠέμπτη, 30 Ιανουάριος 2020 23:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep