2-2: Με τα φώτα νυσταγμένα και βαριά

Ισόπαλοι 2-2 αναδείχθηκαν Παναχαϊκή και Πλατανιάς, στο παιχνίδι με το οποίο έκανε ποδαρικό στο 2020 η 11η αγωνιστική της Football League 2 και το οποίο σημαδεύτηκε από δύο διακοπές (πτώση της τάσης του ρεύματος), που διήρκησαν συνολικά 35 λεπτά!

 

Χορταστικό ήταν το πρώτο ημίχρονο, με τρία γκολ σε διάστημα 15 λεπτών! Στο 24' ο Πολίμος στην προσπάθειά του να σεντράρει (η μπάλα γκέλαρε στον αγωνιστικό χώρο), "κρέμασε" τον Μάντζαρη, κάνοντας το 1-0!

Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν γρήγορα και στο 32', έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Ποζατζίδη, ο Μωραϊτης στην προσπάθειά του να διώξει έστρωσε τη μπάλα στον Κωστίκο, ο οποίος με εν κινήσει πλασέ ισοφάρισε σε 1-1.

Επτά λεπτά έμεινε ισόπαλο το σκορ, καθώς στο 39' έγινε το 2-1 για τους Αχαιούς. Έπειτα από εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας, ο Παπατόλιος, με μπαλιά-μαχαιριά "έκοψε" στα δύο την άμυνα των φιλοξενουμένων και ο Δημήτρης Μαυριάς -εκμεταλλευόμενος την κακή εκτίμηση και έξοδο του Μάντζαρη- με κεφαλιά έδωσε και πάλι προβάδισμα στην ομάδα του!

Σημειώνεται ότι στο 42' έπεσε η τάση του ρεύματος σε δύο προβολείς του γηπέδου (είχε συμβεί και στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης), με αποτέλεσμα το ματς να διακοπεί για είκοσι λεπτά.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ, σε μια... τριπλή φάση, που αντί να γίνει το 3-1, έγινε το 2-2! Στο 55' ο Μάντζαρης έσωσε την εστία του σε σουτ του Μαυριά και στη συνέχεια της φάσης, νέο σουτ του παίκτη της Παναχαϊκής πέρασε λίγο άουτ. Στην επαναφορά της μπάλας ξεκίνησε η φάση από την οποία προήλθε το δεύτερο γκολ του Πλατανιά. Ο Παπουτσογιαννόπουλος σέντραρε από τα δεξιά, ο Ιντζόγλου δεν μπόρεσε να διώξει, η μπάλα έφτασε στον Λεϊρία, ο οποίος με πολύ ωραίο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-2.

Στο 63:26 σταμάτησε το παιχνίδι. Για δεύτερη φορά, λόγω πτώσης της τάσης του ρεύματος! Το γεγονός αυτό προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από την πλευρά των φιλοξενούμενων. Είκοσι λεπτά η διακοπή στο πρώτο ημίχρονο, δεκαπέντε στο δεύτερο!

Και οι δύο ομάδες έψαξαν το τρίτο γκολ, με την Παναχαϊκή να χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία στο 88', όταν εξ επαφής κεφαλιά του Σιατραβάνη, έπειτα από σέντρα του Μαυριά, πέρασε άουτ! Και στο 90' οι γηπεδούχοι άγγιξαν το 3-2, αλλά ο Μάντζαρης έσωσε την εστία του.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Καπούταγλης, Πολίμος (47' Μουστακόπουλος), Σταμόπουλος, Ρουγκάλας, Τσελεπίδης, Ιντζόγλου, Παπατόλιος, Κυνηγόπουλος (58' Μασούρας), Μαυριάς, Σιατραβάνης, Μωραΐτης.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Μαντζάρης, Ρεβυθόπουλος, Τσαμούρης, Ρουσσάκης, Σμυρλάκης, Ποζατζίδης (76' Πουρζιτίδης), Ουές (94' Νιαυραδάκης), Παπουτσογιαννόπουλος (90' Κατσαρός), Κωστίκος, Λουκίνας, Λεϊρία.

Last modified onΠαρασκευή, 03 Ιανουάριος 2020 20:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep