Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αχαιοί κατά Κούγια

Ο σύνδεσμος οπαδών Αχαιοί 3 έβγαλε ανακοίνωση κατά του Αλέξη Κούγια και της κατάστασης που επικρατεί στην Παναχαϊκή τις τελευταίες εβδομάδες. Ο σύνδεσμος οπαδών Αχαιοί 3 έβγαλε ανακοίνωση κατά του Αλέξη Κούγια και της κατάστασης που επικρατεί στην Παναχαϊκή τις τελευταίες εβδομάδες.

Ο σύνδεσμος οπαδών της Παναχαϊκής Αχαιοί 3 με ανακοίνωση του θέτει αρκετά ερωτήματα για όσα έχουν συμβεί ήδη στις πρώτες εβδομάδες της νέας σεζόν για την ομάδα της Πάτρας.

Θα μπορούσαμε να γράψουμε ένα μικρό βιβλίο με όσα εξόφθαλμα αντικρουόμενα και τραγελαφικά γεγονότα έχουν συμβεί στην αγαπημένη μας ομάδα τα τελευταία χρόνια. Η ομάδα έχει «κοντύνει» επικίνδυνα. Δεν μπορεί όλα να μας φταίνε, όλοι να μας κυνηγούν και εμείς κατόπιν εορτής να το παίζουμε «Μάρθα Βούρτση».

Με ανακοίνωση του ο σύνδεσμος Αχαιοί 3 κάνει μια αναδρομή στις τελευταίες εβδομάδες που ήδη έχουν συμβεί πολλά στην Παναχαϊκή. Θέτει ερωτήματα και αναφέρει πολλές αντιθέσεις που υπάρχουν στις ίδιες της ανακοινώσεις της ΠΑΕ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

2011-2012 Άλλη μια χρονιά χαμένη….

2012-2013 Και η φετινή το ίδιο?

Δεν μας αρέσει να μιλάμε πολύ και μερικά παπαγαλάκια το εκμεταλλεύονται ….το νου τους όμως… Από το ξεκίνημα της φετινής αγωνιστικής περιόδου φάνηκε το έργο… Ενα έργο γεμάτο ψέμα, αλητείες, πόνο και δάκρυ μα πάνω απ’ όλα χωρίς αξιοπρέπεια.

Καταδικάζουμε την αδικαιολόγητη επίθεση που σημειώθηκε στην πρώτη προπόνηση της ομάδας από τον «κύριο Πρόεδρο» στον παναχαικιώτη αδερφό Βαγγέλη, ο οποίος βρέθηκε εκεί με την δημοσιογραφική του ιδιότητα και δέχτηκε ποταμό χυδαίων εκφράσεων επειδή τόλμησε να εκφράσει την άποψη του πως θα ήταν λύτρωση η αποχώρηση του… Φασισμός ??? Αναρωτιόμαστε???

Τη Δευτέρα ανακοίνωση για την προετοιμασία, την Παρασκευή ακύρωση προετοιμασίας… και ο λόγος «Καύσωνας στο Καρπενήσι». Γελάει ο κόσμος… Περισσότερο όμως γελάει με την ακατάλληλη Αγυιά… Το γήπεδο που στις 29/06/2012 σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΠΟ ήταν κατάλληλο.

Από την άλλη τουμπεκί ψιλοκομμένο από όλους τους πατρινούς δημοσιογράφους… γιατί και οι δύο που το έγραψαν = κανένας για εμάς… Αύριο κύριοι μπορεί να είστε εσείς στη θέση του… Αλλά φευ, κάτι σας έχει τυφλώσει… μάλλον καλύτερα σας έχει φιμώσει και αυτό μας στεναχωρεί… Αποδείξτε μας ότι λέμε ψέματα…

Κατά τα άλλα η ζωή συνεχίζεται…

Μήπως θα μπορούσε να μας εξηγήσει κάποιος πως γίνεται η ΠΑΕ να μην πληρώνει στην ΠΓΕ το ενοίκιο του γηπέδου?

Μήπως θα μπορούσε κάποιος να μας έλεγε μια ομάδα στην Ελλάδα που να έχει βρει κλειστό το γήπεδό της λόγω μη πληρωμής ενοικίων?

Ξέρετε πολλούς που να μην πληρώνουν το ενοίκιο του σπιτιού τους?

Και μη χειρότερα… Α και μιας και λέμε για την έξωση κύριοι της ερασιτεχνικής ΠΓΕ γιατί δεν καταθέτετε μομφή (εάν δεν έχει ήδη παραιτηθεί) κατά του μέλους σας ο οποίος δεν ενεργεί υπέρ του σωματείου? Υπάρχει κάποιος λόγος? Γιατί αυτή σας η κίνηση μας γεμίζει ερωτηματικά. Μην νομίζετε ότι είστε στο απυρόβλητο.

Μήπως θα μπορούσε να μας εξηγήσει κάποιος πως γίνεται η ΠΑΕ να μην πληρώνει στην ΠΓΕ το ενοίκιο του γηπέδου? Μήπως θα μπορούσε κάποιος να μας έλεγε μια ομάδα στην Ελλάδα που να έχει βρει κλειστό το γήπεδό της λόγω μη πληρωμής ενοικίων? Ξέρετε πολλούς που να μην πληρώνουν το ενοίκιο του σπιτιού τους?

Πάμε λοιπόν να ανακεφαλαιώσουμε... πέρυσι 500.000 ευρώ για ανάπλαση Αγυιάς, αλήθεια εάν τόσα έδωσες (μουσαμάδες- στίβο - βιομηχανικό ποδηλατοδρόμιο) στα ψίχουλα των ενοικίων κόλλησες?

Πως προστάτευσες την επένδυσή σου?

Τουρνικέ μάλλον έρχονται με τα πόδια βίδα, βίδα από την Κίνα για μικρότερο κόστος, αλλά τις γύρισες πίσω γιατί πάμε στο αεροστεγές Παμπελοποννησιακό χωρίς διαρροές…

Διαρκείας με τσιπάκι, μπουτίκ, και τόσα άλλα πρωτοποριακά πράγματα που έχεις φέρει στην αγαπημένη μας ομάδα… Μας έχεις αφήσει με ανοιχτό το στόμα.

Φέτος τι να πρωτοθυμηθούμε…

Τη Δευτέρα ανακοίνωση για την προετοιμασία, την Παρασκευή ακύρωση προετοιμασίας… και ο λόγος «Καύσωνας στο Καρπενήσι».

Πέρυσι 500.000 ευρώ για ανάπλαση Αγυιάς, αλήθεια εάν τόσα έδωσες (μουσαμάδες- στίβο - βιομηχανικό ποδηλατοδρόμιο) στα ψίχουλα των ενοικίων κόλλησες? Πως προστάτευσες την επένδυσή σου?

Γελάει ο κόσμος… Περισσότερο όμως γελάει με την ακατάλληλη Αγυιά… Το γήπεδο που στις 29/06/2012 σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΠΟ : «5. Δέχεται τυπικά και στην ουσία την αίτηση της ΠΑΕ Παναχαική ΓΕ 2005, εκδίδει και χορηγεί στην αιτούσα ΠΑΕ Παναχαική ΓΕ 2005 την άδεια για το πρωτάθλημα της Α Εθνικής κατηγορίας (Super League) της αγωνιστικής περιόδου 2012-2013» Με ποια γήπεδα μέσα στο φάκελο? Των Προσφυγικών και του Πύργου?

Θα μπορούσαμε να γράψουμε ένα μικρό βιβλίο με όσα εξόφθαλμα αντικρουόμενα και τραγελαφικά γεγονότα έχουν συμβεί στην αγαπημένη μας ομάδα τα τελευταία χρόνια. Η ομάδα έχει «κοντύνει» επικίνδυνα. Δεν μπορεί όλα να μας φταίνε, όλοι να μας κυνηγούν και εμείς κατόπιν εορτής να το παίζουμε «Μάρθα Βούρτση».

Κλείνοντας επιστρέφουμε όσους χαρακτηρισμούς κατά καιρός μας έχεις αποδώσει… ξέρεις εσύ και οι δέκα της κουστωδίας σου που σε πιστεύουν και είναι έτοιμοι να πάνε στο Καρπενήσι για ηλιοθεραπεία… μήπως φταίει το φανταστικό… χόρτο της Οβρυάς?

Είναι πολλά όμως τα 121 χρόνια ιστορίας που μας κάνουν να αισιοδοξούμε για το μέλλον και να βλέπουμε ως μια κακή παρένθεση τα τελευταία χρόνια για τον ιστορικό του μέλλοντος. Κλείνοντας επιστρέφουμε όσους χαρακτηρισμούς κατά καιρός μας έχεις αποδώσει… ξέρεις εσύ και οι δέκα της κουστωδίας σου που σε πιστεύουν και είναι έτοιμοι να πάνε στο Καρπενήσι για ηλιοθεραπεία… μήπως φταίει το φανταστικό… χόρτο της Οβρυάς?

Last modified onΔευτέρα, 06 Αύγουστος 2012 20:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep