«Να φέρουμε πίσω τον κόσμο»

Ο Τίμος Τσελεπίδης δήλωσε ότι στόχος της Παναχαϊκής είναι να γυρίσει ο κόσμος στο γήπεδο.

Ο αμυντικός της Παναχαϊκής, Τίμος Τσελεπίδης, δήλωσε μετά τη νίκη (2-0) επί του Καραϊσκάκη: «Η ομάδα ήταν πάρα πολύ σοβαρή, τα έδωσε όλα με τον Παναθηναϊκό και σήμερα από το 1ο λεπτό δημιούργησε πολλές φάσεις. Το σημαντικό είναι ότι κρατάμε το «0» πίσω και βάζουμε γκολ. Στο β’ μέρος μπήκαμε λίγο νωθρά, αλλά πετύχαμε γκολ και έγειρε προς το μέρος μας το ματς, χάσαμε πολλές ευκαιρίες, έμεινε πίσω ο αντίπαλος και θα μπορούσαμε να διευρύνουμε το σκορ. Ο Καραϊσκάκης είναι μια ομάδα που προερχόταν από δύο νίκες και ήταν από πάνω μας, αλλά αυτή την στιγμή καταφέραμε να τον βάλουμε από κάτω στον πίνακα. Ήταν δουλεμένη ομάδα, αλλά σήμερα ήμασταν εμείς καλύτεροι.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο για την συνεισφορά του ειδικά την Τετάρτη. Ο στόχος μας, εκτός από αυτούς που έχει θέσει η διοίκηση και ο προπονητής, ο προσωπικός και των συμπαικτών μου, είναι να φέρουμε πίσω τον κόσμο στο γήπεδο. Αυτό που είδαμε την Τετάρτη ήταν συγκλονιστικό, είναι χαρά κάθε ποδοσφαιριστή να παίζει με τέτοιο κόσμο και ειδικά επειδή ξέρουμε ότι η ομάδα έχει λαό, πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να τον ξαναφέρουμε στο γήπεδο».

Για το ότι η ομάδα πέρυσι δυσκολευόταν να κερδίσει τέτοια ματς:
«Μάθαμε από τα λάθη μας. Πέρυσι η αλήθεια είναι ότι χάσαμε πολλούς βαθμούς σε τέτοια παιχνίδια, ενώ κερδίζαμε ομάδες καλές. Αυτό για μια ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστεί… δεν γίνεται. Πρέπει να κερδίζουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Παίζουμε σε κακούς αγωνιστικούς χώρους και πρέπει να είμαστε σοβαροί και να προσαρμοζόμαστε».

Last modified onΔευτέρα, 04 Νοέμβριος 2019 13:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep