Μπαξεβάνος: «Να μπούμε στην εξάδα»

Ο τεχνικός της Παναχαϊκής για τη νίκη επί της Κέρκυρας και τον στόχο της ομάδας του στη Super League 2.

Η Παναχαϊκή επικράτησε 0-2 της Κέρκυρας, έφτασε τους 4 βαθμούς στο πρωτάθλημα και ο Σπύρος Μπαξεβάνος υποστήριξε πως στόχος είναι η είσοδος στην εξάδα. Μετά τον αγώνα στη νησί των Φαιάκων επεσήμανε: 

«Ξεκίνησε και πάλι το πρωτάθλημα μετά από αρκετό καιρό και ήταν ιδιαίτερα σημαντικό να αρχίσει η ομάδα με μια νίκη και μάλιστα εκτός έδρας. Νομίζω ότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δυο ομάδες, σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο, όμως εμείς ήμασταν ουσιαστικοί στις ευκαιρίες που μας εμφανίστηκαν, σκοράραμε και πήραμε ένα δίκαιο διπλό. Συνεχίζουμε, βλέπουμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά και πλέον κοιτάμε το ματς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Όσα παιδιά έπαιξαν σήμερα τους αξίζουν συγχαρητήρια».

-Θεωρείτε ότι είχατε την ουσία στο παιχνίδι σας, σε σχέση με την Κέρκυρα;
«Ναι, είχαμε την ουσία, αλλά και τις καλύτερες προϋποθέσεις. Η Κέρκυρα μπορούσε μόνο από στατικές φάσεις να μας απειλήσει, και καταφέραμε να αποφύγουμε τον ενθουσιασμό τους και να τελειώσουμε το ματς με τα δυο γκολ».

-Με ποιους στόχους θα πορευτεί η Παναχαϊκή στην Superleague 2;
«Θα προσπαθήσουμε να μπούμε στην πρώτη 6άδα, υπάρχουν αρκετά καλές ομάδες στο πρωτάθλημα, όμως, κι εμείς βρισκόμαστε στο ίδιο επίπεδο».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep