Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ηρθα για την άνοδο»

Οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους με μοναδικό στόχο την άνοδο όπως τονίζουν στις δηλώσεις τους οι Μάριο Μπρέσκα, Σπύρος Βρονταράς, Γιάννης Λίτσης κα ο βοηθός προπονητή Πέτρος Μίχος. Οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους με μοναδικό στόχο την άνοδο όπως τονίζουν στις δηλώσεις τους οι Μάριο Μπρέσκα, Σπύρος Βρονταράς, Γιάννης Λίτσης κα ο βοηθός προπονητή Πέτρος Μίχος.

Ο Μάριο Μπρέσκα μίλησε στο opionpareihbala.gr για τις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας της Παναχαϊκής.

«Ηρθα εδώ με μοναδικό στόχο την άνοδο. Είναι άδικο που η ομάδα αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία. Χρειαζόμαστε τον κόσμο κοντά μας»

Με μοναδικό στόχο την άνοδο στην Super League έχει ξεκινήσει η προετοιμασία της Παναχαϊκής και οι δηλώσεις των ποδοσφαιριστών της ομάδας ήταν στο ίδιο μήκος κύματος. Ο Σπύρος Βρονταράς, ο Μάριο Μπρέσκα, ο Γιάννης Λίτσης και ο βοηθός του Γιάννη Παπακώστας, Πέτρος Μίχος μίλησαν στο opionpareihbala.gr.

Ο Σπύρος Βρονταράς είπε: «Εχουμε ξεκινήσει τη δουλειά εδώ και δέκα μέρες. Δουλεύουμε καθημερινά με τον στόχο της ανόδου που είναι γνωστός. Μπορεί να είναι νωρίς ακόμη, αλλά εμείς θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος. Χρειάζεται υγεία πάνω από όλα και στο τέλος της χρονιάς θα δούμε τι θα έχουμε πετύχει».

Ο Μάριο Μπρέσκα είπε: «Ηρθα εδώ με μοναδικό στόχο την άνοδο. Είναι άδικο που η ομάδα αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία. Χρειαζόμαστε τον κόσμο κοντά μας».

«Δεν μου αρέσει να κάνω ευχές, αλλά μπορώ να υποσχεθώ πως η Παναχαϊκή θα δουλέψει πολύ σκληρά για να πετύχει το στόχο της. Πιστεύω πως έχει το υλικό και η εμπειρία του προπονητή της ομάδας Γιάννη Παπακώστα, αλλά και του ανθρώπων που τον στελεχώνουν θα συνθέσουν το παζλ ώστε η Παναχαϊκή να πετύχει τους στόχους της»

Ο Γιάννης Λίτσης είπε: «Τις τελευταίες δέκα ημέρες δουλεύουμε στις προπονήσεις με μοναδικό στόχο την επιστροφή της Παναχαϊκής στην πρώτη κατηγορία. Ευελπιστούμε να πετύχουμε το στόχο μας».

Ο Πέτρος Μίχος είπε: «Συνήθως δεν κάνω ευχές. Δεν μου αρέσει να κάνω ευχές, αλλά μπορώ να υποσχεθώ πως η Παναχαϊκή θα δουλέψει πολύ σκληρά για να πετύχει το στόχο της. Πιστεύω πως έχει το υλικό και η εμπειρία του προπονητή της ομάδας Γιάννη Παπακώστα, αλλά και του ανθρώπων που τον στελεχώνουν θα συνθέσουν το παζλ ώστε η Παναχαϊκή να πετύχει τους στόχους της».

Media

Last modified onΚυριακή, 05 Αύγουστος 2012 15:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep