Απάντησε με πέντε γκολ

Η Παναχαϊκή βρέθηκε πίσω στο σκορ από τον ΠΑΟ Βάρδας, αλλά εν τέλει επικράτησε 5-1.

Τη δεύτερη διαδοχική φιλική νίκη κατέκτησε η Παναχαϊκή το Σάββατο (24/08). Οι Κοκκινόμαυροι αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ, ήταν πιο αποτελεσματικοί στο δεύτερο ημίχρονο και επικράτησαν στην έδρα του ΠΑΟ Βάρδας με 5-1.

Οι γηπεδούχοι στο 35' κέρδισαν πέναλτι σε παράβαση που υπέπεσε ο Τσελεπίδης και Σαμπανέι νίκησε από την άσπρη βούλα τον Καπούταγλη. Ωστόσο, οι «κοκκινόμαυροι» έφεραν το ματς στα ίσα με εκτέλεση φάουλ του Σιατραβάνη στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου.

Η Παναχαϊκή ήταν πιο αποτελεσματική στο δεύτερο 45λεπτο και η ανατροπή ήρθε στο 52'. Η μπάλα βρήκε σε χέρι αμυνομένου μετά από σουτ του Κυνηγόπουλου και ο Μαυριάς έγινε κάτοχος και έκανε το 1-2 με πλασέ. Τέσσερα λεπτά αργότερα από πάσα του Μωραΐτη ο Κολ έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του με πλασέ.

Στο 71' ο Μιλόσεβιτς προχώρησε σε επτά αλλαγές και δύο λεπτά αργότερα δύο εκ των νεοεισελθόντων συνεργάστηκαν για το 1-4. Από μπαλιά του Μουστακόπουλου ο Μασούρας αμαρκάριστος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-4. Το αποτέλεσμα (1-5) διαμόρφωσε στο 86' ο Μωραΐτης.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Ζβέζνταν Μιλόσεβιτς): Καπούταγλης, Πολίμος, Σταμόπουλος, Κοτσώνης, Τσελεπίδης, Παπατόλιος, Λινάρδος, Σιατραβάνης, Μωραΐτης, Κολ, Κυνηγόπουλος. Έπαιξαν και οι: Μασούρας, Βασιλικόπουλος, Πατάπης, Πατρώνης, Μουστακόπουλος, Λιμάτσι, Βαρσαμίδης.

Last modified onΣάββατο, 24 Αύγουστος 2019 20:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep