Θέλει μεταγραφές ο Μιλόσεβιτς

Συμβόλαιο στην αυστριακή Ριντ επιδιώκει να υπογράψει ο πρώην εξτρέμ της Παναχαϊκής, Ιβάν Κόβατσετς.

Η Παναχαϊκή ξεκίνησε προετοιμασία νωρίτερα (02/07) από κάθε άλλη ομάδα της Super League 2. Παρόλα αυτά 1,5 μήνα μετά την έναρξη των προπονήσεων ο προπονητής, Ζβέζνταν Μιλόσεβιτς δήλωσε ότι αναμένει τρεις, τέσσερις ακόμα μεταγραφές για να αυξηθούν οι πιθανότητες επίτευξης των στόχων.

Ο τεχνικός των Αχαιών σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» ανέφερε μεταξύ άλλων: «Χρειαζόμαστε τρεις, τέσσερις πολύ καλούς ποδοσφαιριστές για να έχουμε περισσότερες πιθανότητες να πετύχουμε τον στόχο μας και να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί. Αν έρθουν οι παίκτες που έχω εισηγηθεί, πιστεύω ότι η Παναχαϊκή μπορεί να ανέβει στη Super League Αν όχι, θα δούμε πώς θα δουλέψει όλο αυτό. Ολες οι μεγάλες ομάδες φέρνουν καλούς παίκτες. Υπάρχουν αρκετοί καλοί ποδοσφαιριστές στην αγορά και πρέπει να αποφασίσουμε πώς θα προχωρήσουμε. Εγώ από την πλευρά μου δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα και το ίδιο θα συνεχίσω να κάνω για όσο είμαι εδώ». Οι «κοκκινόμαυροι» αναζητούν ακραίους μπακ, στόπερ, μέσο και έναν επιθετικό.

Σε ό,τι αφορά στον Κροάτη εξτρέμ, Ιβάν Κόβατσετς, ο οποίος αποχώρησε από την Παναχαϊκή, τις τελευταίες ημέρες δοκιμάζεται στις προπονήσεις της αυστριακής Ριντ με την ελπίδα να κερδίσει μία θέση στο ρόστερ της. Απόφαση, πάντως, δεν έχει παρθεί για τον ίδιο.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep