«Βγάλαμε αποφασιστικότητα»

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος μίλησε για την σημασία της νίκης απέναντι σε δύσκολες ομάδες όπως η Σπάρτη. Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος μίλησε για την σημασία της νίκης απέναντι σε δύσκολες ομάδες όπως η Σπάρτη.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος μίλησε για τη μεγάλη σημασία που έχει το τρίποντο απέναντι σε ομάδες που είναι δύσκολες και έχουν ανάγκη τους βαθμούς, όπως η Σπάρτη.

Στα στοιχεία που έβγαλε η Παναχαϊκή στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και στη σημασία της νίκης πριν το εντός έδρας ντέρμπι με τον Απόλλωνα Λάρισας στάθηκε ο τεχνικός της, Σωκράτης Οφρυδόπουλος. Οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη με 3-2 επί της Σπάρτης:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Σπάρτης και τους ευχαριστούμε για την φιλοξενία και τον τρόπο που αγωνίστηκε. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα και ό,τι καλύτερο με την έλευση του Μαρίνου Σατσιά που είναι καλός προπονητής, καλός άνθρωπος και καλός πρώην ποδοσφαιριστής. Νομίζω πως είναι πολυτέλεια που ένας τέτοιος άνθρωπος βρίσκεται στις τάξεις της και αυτό φαίνεται στην εικόνα της Σπάρτης.

Η διαφοροποίηση στην ομάδα μας σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια εκτός από την ποιότητα, την ανάπτυξη και τον τρόπο λειτουργίας σε άμυνα και επίθεση, είχε να κάνει με το ότι ήμασταν περισσότερο αποφασιστικοί και περισσότερο δυνατοί στις μονομαχίες. Αυτό έγινε περισσότερο στο δεύτερο ημίχρονο, αφού με το γρήγορο γκολ μας και την ισοφάριση εκνευριστήκαμε και δεν είχαμε ηρεμία.

Στη συνολική εικόνα του αγώνα μπορώ να πω ότι κερδίσαμε δίκαια. Δουλεύουμε αρκετά και πήραμε τους τρεις βαθμούς σε έναν καλύτερο αγωνιστικό χώρο από ό,τι αυτός του Αιγινιακού που παίξαμε την προηγούμενη εβδομάδα. Συνεχίζουμε και έχουμε μπροστά μας ένα ντέρμπι στην Πάτρα με τον Απόλλωνα Λάρισας. Θα ξεκουραστούμε και θα ετοιμαστούμε γι' αυτό τον αγώνα.

Οι τρεις βαθμοί είναι σημαντικοί απέναντι σε μια ομάδα που μπορεί να είναι χαμηλά στην βαθμολογία, αλλά πολλές φορές είναι δυσκολότερες από αυτές που μπορεί να βρίσκονται στην πρώτη οκτάδα της βαθμολογίας».

Last modified onΚυριακή, 17 Φεβρουάριος 2019 23:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep