Ένταλμα για Μόσνι

Το δημοσίευμα της Daily Record για τον... καταζητούμενο Μπιλέλ Μόσνι της Παναχαϊκής Το δημοσίευμα της Daily Record για τον... καταζητούμενο Μπιλέλ Μόσνι της Παναχαϊκής

Ο Μπιλέλ Μόσνι της Παναχαϊκής καταζητείται από τις αρχές στη Σκωτία.

Μπλεξίματα με τη Δικαιοσύνη έχει ο Μπιλέλ Μόσνι, ο νεοαποκτηθείς Τυνήσιος στόπερ της Παναχαϊκής. Ο 31 ετών ποδοσφαιριστής είχε απασχολήσει τα ΜΜΕ το 2015 όταν μετά το φινάλε του αγώνα Μάδεργουελ - Ρέιντζερς (3-0) γρονθοκόπησε τον αντίπαλό του, Λι Έργουιν. Ο τελευταίος επεδίωξε να του δώσει το χέρι και όταν ο Μόσνι αρνήθηκε, τον έσπρωξε στην πλάτη. Ο Τυνήσιος αντέδρασε έντονα, τον... ξυλοφόρτωσε και τιμωρήθηκε με ποινή επτά αγωνιστικών.

Ωστόσο, πέρυσι τον Απρίλιο ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής των Αχαιών συνελήφθη, ως ποδοσφαιριστής της Νταντί τότε, για επικίνδυνη οδήγηση και το δικαστήριο είχε οριστεί για τον περασμένο μήνα. Ο Μόσνι δεν έδωσε το «παρών» στη δίκη, με αποτέλεσμα οι αρχές να εκδώσουν ένταλμα σύλληψής του!

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η Ρέιντζερς είχε παραχωρήσει στον μουσουλμάνο ποδοσφαιριστή ειδικό δωμάτιο για να προσεύχεται, ενώ του είχε δοθεί και σχετική άδεια, προκειμένου να προσέρχεται με καθυστέρηση στις προπονήσεις της Παρασκευής.

Last modified onΠαρασκευή, 15 Φεβρουάριος 2019 14:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep