Ανακοίνωσε Μόσνι

Ο Μπιλέλ Μόσνι είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής της Παναχαϊκής. Ο Μπιλέλ Μόσνι είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής της Παναχαϊκής.

Η Παναχαϊκή επισημοποίησε την συμφωνία της με τον Μπιλέλ Μόσνι.

Επίσημα ποδοσφαιριστής της Παναχαϊκής είναι ο Μπιλέλ Μόσνι, ο οποίος ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ της Πάτρας αφού υπέγραψε συμβόλαιο 1,5 έτους. Ο ύψους - σύμφωνα με την ΠΑΕ 1μ.95 και σύμφωνα με το soccerassociation 1μ.90 - Τυνήσιος αμυντικός θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας για την αντεπίθεση ανόδου στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος και αναμένεται να τεθεί άμεσα στην διάθεση του προπονητή, Σωκράτη Οφρυδόπουλου, ο οποίος θα διαπιστώσει στις προπονήσεις πόσο χρόνο χρειάζεται για να μπει στο γήπεδο.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον διεθνή Τυνήσιο αμυντικό Bilel Mohsni, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας, διάρκειας 1,5 έτους. Είναι γεννημένος στις 21 Ιουλίου 1987 και έχεις ύψος 1,95.

Έχει αγωνιστεί στην Ρέιντζερς, στην Ίπσουιτς, στην Μπλάκπουλ, στη Ντέρμπι Κάουντι, στην Ανζέ, στη Ζινεβιέ, στην Παρίς FC, ενώ πριν ενταχθεί στο δυναμικό της Παναχαϊκής, αγωνιζόταν στην Νταντί Γιουνάιτεντ. Bilel, καλώς ήρθες στην ομάδα μας»!

Last modified onΤρίτη, 12 Φεβρουάριος 2019 11:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep