Χορηγία μέσω Δρόσου

Ο Δημήτρης Δρόσος μεσολάβησε για χορηγία μέσω Σουηδίας στην Παναχαϊκή ύψους 100 χιλιάδων ευρώ.

Η εμπλοκή του Δημήτρη Δρόσου στα διοικητικά της Παναχαϊκής δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, αλλά ο Πατρινός επιχειρηματίας έχει πιάσει ήδη δουλειά. Μάλιστα, η ΠΑΕ γνωστοποίησε ότι ο ίδιος μεσολάβησε για να επιτευχθεί χορηγική συμφωνία ύψους 100 χιλιάδων ευρώ με σουηδική εταιρεία. Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ανακοινώνει την χορηγική συνεργασία της με την Σουηδική εταιρεία Xlnt Living και η διάρκεια της συμφωνίας θα είναι για 1,5 χρόνο (μέχρι το τέλος του καλοκαιριού του 2020). Η συγκεκριμένη συμφωνία θα αποφέρει στα ταμία της ΠΑΕ το ποσό των 100.000 ευρώ.

Εντός του επομένου μήνα, στελέχη της εταιρείας θα έρθουν στην Πάτρα, θα φιλοξενηθούν από την διοίκηση ώστε να γνωρίσουν από κοντά την ομάδα και την πόλη. Περισσότερες πληροφορίες για την παραπάνω εταιρεία μπορείτε να δείτε και στην επίσημη ιστοσελίδα της στο διαδίκτυο: http://xlntliving.se/.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον κο Δημήτρη Δρόσο για την μεσολάβησή του στην συγκεκριμένη χορηγία που δίνει στην ομάδα μας την δυνατότητα να έχει ισχυρούς συμμάχους στην προσπάθεια της για επάνοδο στην Super League».

Last modified onΠέμπτη, 31 Ιανουάριος 2019 18:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep