Μπήκε ο Λουμπαρδέας

Ο Νίκος Λουμπαρδέας μπήκε σε ρυθμούς προπόνησης και δείχνει να συνέρχεται από τον τραυματισμό του. Ο Νίκος Λουμπαρδέας μπήκε σε ρυθμούς προπόνησης και δείχνει να συνέρχεται από τον τραυματισμό του.

Σημαντικό κομμάτι της προπόνησης της Παναχαϊκής έβγαλε ο Νίκος Λουμπαρδέας που φαίνεται πως επανέρχεται από τον τραυματισμό του. 

Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής μετά το ρεπό της Τρίτης (29/1) και χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ ώστε όσοι αγωνίστηκαν με τον Ηρόδοτο την Δευτέρα (28/1) να ακολουθήσουν πιο χαλαρό πρόγραμμα αποκατάστασης. Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε στην Αγυιά και ξεκίνησε με ασκήσεις δύναμης και συναρμογής και στη συνέχεια χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Ασκήσεις με τρεξίματα για όλους όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στον Ηρόδοτο και οι υπόλοιποι διαφορετικό πρόγραμμα σε υψηλή ένταση.

Στα θετικά για τον τεχνικό, Σωκράτη Οφρυδόπουλο ήταν η επιστροφή σε ρυθμούς προπόνησης για τον Νίκο Λουμπαρδέα, ο οποίος έβγαλε το μεγαλύτερο κομμάτι της και για καθαρά προληπτικούς λόγους αποχώρησε στο τελευταίο σκέλος.

Last modified onΤετάρτη, 30 Ιανουάριος 2019 14:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep