«Να μειώσουμε τη διαφορά» (video)

Το ντέρμπι με την Κέρκυρα στο μυαλό όλων στην Παναχαϊκή όπως φάνηκε από τις δηλώσεις των Οφρυδόπουλου, Σούλη.

Η Παναχαϊκή αναρριχήθηκε στην 5η θέση με την πρώτη εκτός έδρας νίκη (1-0) απέναντι στον Ηρόδοτο και ο τεχνικός, Σωκράτης Οφρυδόπουλος σε δηλώσεις του στο κανάλι της ΠΑΕ στο Youtube ανέφερε:

«Πετύχαμε μία πάρα πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε έναν πολύ δυνατό και σκληροτράχηλο αντίπαλο που θα κάνει πολλές ζημιές σε πολλούς αντιπάλους. Το πιο σημαντικό για εμάς είναι ότι ανεβήκαμε στην 5η θέση, κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα και έχουμε ένα ντέρμπι με την Κέρκυρα και μπορούμε να μειώσουμε τη διαφορά.

Τα παιδιά μας έκαναν μία εξαιρετική προσπάθεια ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο που ήμασταν καλύτεροι και πολύ πιο ποιοτικοί. Στο δεύτερο μπορεί να μην είχαμε τα στάνταρ των προηγούμενων αγώνων ή του πρώτου ημιχρόνου, αλλά το σημαντικό είναι ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς που θα μας δώσουν μεγάλη δύναμη για τη συνέχεια. Συγχαρητήρια στα παιδιά και ευχαριστούμε τους οπαδούς μας που ήταν κοντά μας».

Ο Βασίλης Σούλης είπε:

«Προσπαθήσαμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο σε έναν καλό αγωνιστικό χώρο. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες. Ευτυχήσαμε να σκοράρουμε νωρίς και αυτό μας έδωσε αυτοπεποίθηση να παίξουμε μπάλα και να κάνουμε κυκλοφορία».

Για το ματς με την Κέρκυρα:

«Θα ήταν καλό να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο στο σπίτι μας».

Media

Last modified onΤρίτη, 29 Ιανουάριος 2019 13:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep