«Αδικούμε τους εαυτούς μας»

Ο Χρήστος Ελευθεριάδης στην αγκαλιά των συμπαικτών του αμέσως μετά το γκολ που σημείωσε απέναντι στον Πλατανιά και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του. Ο Χρήστος Ελευθεριάδης στην αγκαλιά των συμπαικτών του αμέσως μετά το γκολ που σημείωσε απέναντι στον Πλατανιά και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Ο Χρήστος Ελευθεριάδης μετά τη νίκη της Παναχαϊκής επί του Πλατανιά με 1-0 χάρη σε δικό του γκολ, μίλησε για τις καλές εμφανίσεις της ομάδας του που δεν είναι ανάλογες με την βαθμολογική της συγκομιδή. 

Ο σκόρερ της Παναχαϊκής, Χρήστος Ελευθεριάδης ήταν εκείνος που παραβρέθηκε στην συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί του Πλατανιά με 1-0 για την 13η αγωνιστική της Football League. Αναλυτικά οι δηλώσεις του πρώτου σκόρερ της Παναχαϊκής στο πρωτάθλημα:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, και στο προπονητικό τιμ που πήραμε μία μεγάλη νίκη απέναντι σε μία, θεωρώ για μένα, πάρα πολύ καλή ομάδα, ειδικά στο ανασταλτικό κομμάτι. Δυσκολευτήκαμε να βρούμε χώρους, παρόλα αυτά μείναμε πιστοί στο πλάνο μας, δημιουργήσαμε φάσεις να σκοράρουμε.

Επειδή ήμουν εγώ πρωταγωνιστής στη φάση του πρώτου ημιχρόνου, είχαμε ένα πεντακάθαρο πέναλτι καθώς υπήρχε παρατεταμένο τράβηγμα από τον αντίπαλο και δε δόθηκε για κάποιο λόγο του διαιτητή, δε το είδε απ’ότι μου είπε, μου ζήτησε και συγνώμη στο τέλος.

Από κει και πέρα, τα τελευταία παιχνίδια θεωρώ ότι αδικούμε τους ίδιους μας τους εαυτούς καθώς κάνουμε πολύ καλές εμφανίσεις και δε παίρνουμε αυτό που πραγματικά μας αξίζει είτε αυτό είναι από έλλειψη συγκέντρωσης στα τελευταία λεπτά, δε μπορώ να το χαρακτηρίσω. Θεωρώ πως πέρα από τα διοικητικά προβλήματα που υπάρχουν και όλοι ξέρουμε και αν μην τι άλλο και να μη θέλουμε να μας επηρεάσει, προσπαθούμε να μην μας επηρεάσει.

Θεωρώ πως η ομάδα μέσα στο γήπεδο παλεύει, παίζει το πλάνο της, αυτό που έχουμε διδαχτεί από τον κόουτς σε όλα τα παιχνίδια το ίδιο, χωρίς σκοπιμότητες, όπως βλέπουμε να κάνουν οι άλλες ομάδες της Football League. Είναι μία δύσκολη συνέχεια, είναι ένας μαραθώνιος, έχουμε βάλει το κεφάλι κάτω και δουλεύουμε καθημερινά για να βελτιωθούμε και να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε σε αυτόν τον μαραθώνιο στον οποίο ευελπιστώ και πιστεύω θα έρθουν καλύτερες μέρες για την ομάδα.

Να ευχαριστήσουμε πολύ τον κόσμο μας γιατί είτε στα εκτός, είτε μέσα στην έδρα μας, βοηθάει πάρα πολύ στο ψυχολογικό κυρίως κομμάτι και ελπίζω σήμερα να ήταν μια αρχή με αυτή τη νίκη, που έτσι όπως τη πήραμε, να υπάρχει και μια σειρά νικών».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep