«Κόντρα σε εξωγενείς παράγοντες»

Η Παναχαϊκή είχε να αντιμετωπίσει κι εξωγενείς παράγοντες σύμφωνα με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο Η Παναχαϊκή είχε να αντιμετωπίσει κι εξωγενείς παράγοντες σύμφωνα με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος έκανε λόγο για εξωγενείς παράγοντες που έπρεπε να αντιμετωπίσει η Παναχαϊκή στις δηλώσεις του μετά την ήττα από τον Βόλο με 2-1.

Για τα προβλήματα που είχε να αντιμετωπίσει η Παναχαϊκή μίλησε ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος μετά την εκτός έδρας ήττα από τον Βόλο με 2-1, σημειώνοντας ότι εκτός από την κούραση λόγω του αγώνα με τον ΠΑΟΚ μεσοβδόμαδα για το Κύπελλο και τον πρωτοπόρο της Football League η ομάδα είχε να αντιμετωπίσει κι εξωγενείς παράγοντες.

Η τοποθέτησή του στη συνέντευξη Τύπου:

«Σήμερα είχαμε να αντιμετώπισουμε την κόπωση, τον πρωτοπόρο και αντίξοες συνθήκες που δημιούργονται από εξωγενείς παράγοντες που μας ταλανίζουν τον τελευταίο καιρό. Παράλληλα, είχαμε και κάποιους άλλους παράγοντες που εμφανίζονται μέσα στο γήπεδο σε μία αγωνιστική. Για την ακρίβεια εμφανίστηκαν για ακόμα μία φορά και τους βρήκαμε μπροστά μας. Έχει αναγνωριστεί από το φίλαθλο ποδοσφαιρικό κοινό της Πάτρας, αλλά και από όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα ότι οι παίκτες μας είναι παλικάρια και εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές. Οφείλουμε να ευχαριστούμε τον κόσμο για την αμέριστη στήριξη που μας παρέχει σε όλα τα γήπεδα που αγωνιζόμαστε».

Last modified onΚυριακή, 13 Ιανουάριος 2019 19:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep