Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Στο Παμπελοποννησιακό η Παναχαϊκή

Έγινε η πρώτη προπόνηση των Αχαιών ενόψει του νέου πρωταθλήματος. (φωτογραφίες)

«Τη νέα χρονιά θα παίζουμε στο Παμπελοποννησιακό, καθώς η Ερασιτεχνική μας έκανε έξωση και διάλεξε αυτή τη μέρα. Λυπάμαι» είπε ο Κούγιας.

Παρουσία νέων (όχι όλων) αποκτημάτων έγινε η πρώτη συγκέντρωση της Παναχαϊκής για τη σεζόν 2012-2013. Ο μεγαλομέτοχος Αλέξης Κούγιας αποκάλυψε ότι στο νέο πρωτάθλημα η ομάδα θα παίζει στο Παμπελοποννησιακό, καθώς Ερασιτεχνική προέβη σε έξωση προς την ΠΑΕ. «Τη νέα χρονιά θα παίζουμε στο Παμπελοποννησιακό, καθώς η Ερασιτεχνική μας έκανε έξωση και διάλεξε αυτή τη μέρα. Λυπάμαι» είπε ο Κούγιας.

 

Από την πλευρά του ο προπονητής Γιάννης Παπακώστας ανέφερε: «Δουλειά, έργο και όχι πολλά λόγια. Το σύνθημα είναι η άνοδος στην Σουπερ Λίγκα». Εκεί ήταν και ο βοηθός του, Πέτρος Μίχος. Ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος, ο οποίος έκανε τον αγιασμό, είπε: «Εύχομαι δύναμη και νίκες στα παιδιά, μια χρονιά γεμάτη υγεία. Ο Θεός μαζί σας».

«Δουλειά, έργο και όχι πολλά λόγια. Το σύνθημα είναι η άνοδος στην Σουπερ Λίγκα», είπε ο προπονητής Γιάννης Παπακώστας. Το παρών εκ μέρους των παικτών έδωσαν οι Βασιλαντονόπουλος, Βλασόπουλος, Ντίνας, Λίτσης, Βοσκόπουλος, Σκαρτσίλας, Κοτσόκολος, Πλέγας, Γεωργίου, Παπαστεργίου, Κοιλιάρας, Σειτάι, Κωνσταντινίδης, Φατιόν, Μπρέσκα, Πετρόφ, Σπίνουλας, Μπουρλάκης, Κυριακόπουλος, Βρονταράς, Ανδρούτσος, Ζέλιος, Κοκκίνης και Καραμανλής. Οι Πακάλτσης, Ουρτάδο, Ουαταρά, Φουρτάδο και Βουνκ θα είναι την Παρασκευή (27/7) στην Πάτρα. Μοναδικός που ήταν αδικαιολόγητα απών ήταν ο Μ' Πιά Μαπούκου.

Last modified onΤρίτη, 14 Αύγουστος 2012 01:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep