«Αποτέλεσμα και στην Τούμπα»

Το επιπλέον κίνητρο του Τιμόθεου Τσελεπίδη και το μήνυμα για τον επαναληπτικό της Παναχαϊκής στην Τούμπα.

Απέναντι στην πρώην του ομάδα ο Τίμος Τσελεπίδης έβγαλε εξαιρετικό πρόσωπο και βοήθησε την Παναχαϊκή να επικρατήσει 2-1 του ΠΑΟΚ στο Κύπελλο Ελλάδος. Σε δηλώσεις του μετά το φινάλε του αγώνα ο αμυντικός των Αχαιών κράτησε χαμηλούς τόνους και ανέφερε:

«Αυτό που μέτρησε είναι ότι είμαστε μια ομάδα που βγάζει σε κάθε αγώνα τον καλύτερό της εαυτό στον αγωνιστικό χώρο. Θέλω να δώσω ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά και συγχαρητήρια, γιατί έδωσαν την ψυχή τους όλοι από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο. Είναι μία συλλογική προσπάθεια και άξια πήραμε τη νίκη. Κάθε ματς που περνάει γινόμαστε και καλύτεροι και πιστεύω ότι θα πετύχουμε τον στόχο μας στη συνέχεια».

Αν είχε έξτρα κίνητρο για το γεγονός ότι αντιμετώπισε τον ΠΑΟΚ στον οποίο ανήκε στο παρελθόν:

«Σίγουρα όταν ένας παίκτης παίζει απέναντι στην παλιά του ομάδα μπορεί να δίνει το κάτι παραπάνω, αλλά όλοι βγάλαμε τον καλύτερό μας εαυτό και πήραμε αυτό το αποτέλεσμα. Πρέπει να μείνουμε ταπεινοί, γιατί έχουμε έναν επαναληπτικό στην Τούμπα. Μας χαροποιεί πολύ που κερδίσαμε, αλλά πρέπει να πάρουμε και ένα θετικό αποτέλεσμα στην Τούμπα για να περάσουμε».

Last modified onΤετάρτη, 09 Ιανουάριος 2019 14:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep