Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πήρε Βουνκ η Παναχαϊκή

Ο Μάρτιν Βουνκ ανακοινώθηκε επίσημα από την Παναχαϊκή και αναμένεται την Πέμπτη 26 Ιουλίου στην Πάτρα. Ο Μάρτιν Βουνκ ανακοινώθηκε επίσημα από την Παναχαϊκή και αναμένεται την Πέμπτη 26 Ιουλίου στην Πάτρα.

Τον 27χρονο αμυντικό Μάρτιν Βουνκ απέκτησε η Παναχαϊκή.

Την απόκτηση του Μάρτιν Βουνκ ανακοίνωσε η Παναχαϊκή το πρωί της Τετάρτης. Ο 27χρονος Εσθονός αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας, αλλά και ως αμυντικό χαφ και είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της πατρίδας του. Την τελευταία σεζόν ήταν ποδοσφαιριστής της Νέας Σαλαμίνας. Αναμένεται στην Πάτρα την Πέμπτη 26 Ιουλίου για να τεθεί στη διάθεση του προπονητή της Παναχαϊκής Γιάννη Παπακώστα και να αρχίσει προπονήσεις με την ομάδα.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνούς Εσθονού ποδοσφαιριστή Μάρτιν Βούνκ. Ο Μάρτιν Βούνκ είναι 27 ετών, εν ενεργεία στην εθνική Εσθονίας με το τελευταίο παιχνίδι προ ολίγων ημερών με την οποία έχει 47 διεθνής συμμετοχές.

Ο Μάρτιν Βούνκ έχει ύψος 1,82 αγωνίζεται ως αμυντικός και επιτελικός μέσος και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 2 ετών. Ο Μάρτιν Βούνκ έχει αγωνιστεί στην Εσθονία με την Φλόρα Ταλίν με την οποία έχει κατακτήσει κατ’ επανάληψη το πρωτάθλημα , έχει συμμετάσχει στα προκριματικά του Champion League και σε παιχνίδια του Europa League.

Ο Μάρτιν Βούνκ έχει αγωνιστεί εκτός Εσθονίας στην Σουηδική Συριάνσκα για 1,5 χρόνο και τα τελευταία 2 χρόνια αγωνιζόταν στην Κυπριακή Νέα Σαλαμίνα με την οποία είχε 34 συμμετοχές . Ο Μάρτιν Βούνκ θα είναι στην Ελλάδα από αύριο για να αρχίσει προπονήσεις υπό τις οδηγίες του κ. Γιάννη Παπακώστα.

Last modified onΤετάρτη, 25 Ιούλιος 2012 19:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep