Εβδομάδα αποφάσεων

Μέχρι το Σάββατο (29/12) θα περιμένουν στην Παναχαϊκή προτάσεις επενδυτών για την ΠΑΕ.

Εξελίξεις αναμένονται αυτή την εβδομάδα στα διοικητικά της Παναχαϊκής, με τους Συμμάχους να έχουν αποφασίσει να περιμένουν ως τις 29/12 κάποια σοβαρή πρόταση από επενδυτή, προκειμένου να αναλάβει την ομάδα.

Μέλη της Συμμαχίας κάνουν επαφές που θα φανεί εάν ευοδωθούν, ενώ μέχρι το τέλος του χρόνου, που εκπνέει και η προθεσμία για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, θα πρέπει να πάρουν αποφάσεις. Σε περίπτωση που δεν φτάσει νέα πρόταση, τότε θα εξεταστεί πιο σοβαρά το ενδεχόμενο του Δημήτρη Δρόσου, ο οποίος περιμένει στο… ακουστικό του για να καλύψει την ΑΜΚ και να αναλάβει το μάνατζμεντ της ΠΑΕ.

Ωστόσο, ο Πατρινός επιχειρηματίας δεν μπορεί να καλύψει μόνος του το ποσό της ΑΜΚ και έχει ζητήσει τη συνδρομή των Συμμάχων, σε περίπτωση που προκριθεί η περίπτωσή του. Ο Θανάσης Παπαγεωργίου έχει αποσύρει την πρόταση του αλλά δεν αποκλείεται να επανέλθει αν δεν υπάρξει νέος επενδυτής.

Η Παναχαϊκή πάντως χρειάζεται άμεσα ζεστό χρήμα στα ταμεία της για να καλύψει τις τρέχουσες ανάγκες της. Τα προσδοκώμενα έσοδα δεν είναι πολλά, καθώς περιμένει από την ΕΠΟ 30.000 ευρώ για την πρόκριση στην 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, ένα ποσό κοντά στα 80.000 ευρώ από τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Παράλληλα, αναμένει έσοδα από τα εισιτήρια του αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στις 8/1 στην Αγυιά. Ωστόσο, όλα αυτά τα έσοδα δεν επαρκούν για να βγει η χρονιά.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep