Η 20άδα της Παναχαϊκής

Η αποστολή της Παναχαϊκής για το εκτός έδρας ματς με τον Εργοτέλη.

[googlead][/googlead]

Την Κυριακή (23/12) η Παναχαϊκή φιλοξενείται στο Παγκρήτιο από τον Εργοτέλη, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Football League. Οι Αχαιοί ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους και ακολούθως ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος ανακοίνωση την αποστολή που θα αναχωρήσει για την πόλη του Ηρακλείου (την Παρασκευή (21/12) οδικώς για το λιμάνι του Πειραιά και από εκεί με πλοίο για την Κρήτη). 

Νέα πρόσωπα στην αποστολή σε σχέση με τον προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος, αυτό στα Χανιά με τον ΑΟΧ Κισσαμικό (0-0) είναι ο Πολυχρόνης, Σωτηράκος, Παπατόλιος. Ξανά εκτός έμειναν οι Σταυρόπουλος, Παταμής, Καρατσανάκοφ και Αντωνακόπουλος. Υπενθυμίζεται όι η Παναχαϊκή μετρά πέντε διαδοχικές ισοπαλίες στο πρωτάθλημα. Τελευταία της νίκη ήταν στις 18 Νοεμβρίου, το 1-0 σε βάρος του Ηρακλή.

Η αποστολή: Καπούταγλης, Κολοβούρης, Σούλης, Ντάσιος, Σταμόπουλος, Πολυχρόνης, Λουμπαρδέας, Σωτηράκος, Τσελεπίδης, Αργυρόπουλος, Μουστακόπουλος, Φουρλάνος, Πλέγας, Coll, Παπατόλιος, Ελευθεριάδης, Μαυριάς, Κυνηγόπουλος, Μπαστακός, Μωραΐτης.

Last modified onΠαρασκευή, 21 Δεκέμβριος 2018 16:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep